Varberg är bilalarmens stad!

Hej.. jaa rubriken säger ju allt..det är sant med.. varje kväll / natt så är det alltid minst ett bilalarm som går igång och tjuter ett bra tag.. då kan man ju ställa sig frågan:

Vad är det som orsakar detta?

1. rån
2. nån full flane som lutar sig mot alla bilar så alarmen sätter igång
3. förkänsliga bilalarm som bara går igång av att ett löv faller på bilen ( mest troligt)

väldigt störande är det iaf.. för det är ju inte så att den bilens ägare går och stänger av alarmet, nej nej..
jaja nog!

sitter här och försöker vända på dygnet.. natt igen 4 dagar frammåt...har bunkrat upp med yoggi energidryck och bacon chips.. ( ingen god blandning haha ) men jaja så är det..har även tänt massa värme ljus hämtat filt och grejer, jätte mysigt :)

Älskling ligger och snarkar gött i sängen ( jag vill oxå!) men då kommer jag inte kunna sova imorgon på dagen..

Har även haft mitt tisdagskok.. 4 olika maträtter PANG PÅ! jobbigt som satan men skönt när det är gjort..

det blev:

dag 1 pasta med egen carbonara

dag 2 risotto

dag 3 fläskfile och bullgur ( tommy fick rycka in och göra den, )

dag 4 pitti panna

Nu tänkte jag sätta mig till rätta här i tommys bekväma/ sönderrivna ( av katterna ) datastol och sätta på lite scrubs tänkte jag..

hinner nog skriva mera innan jag går och lägger mig :)

Puss


( ej egen bild)


Tisdagskok!

Hej på er!

det har inte blivit mycket skrivande av mig det senaste som ni kanske sett..
jag har haft fullt upp att vända på dygnet igen.. och det är inte det lättaste.speciellt inte när det är strålandesol ute!
och vet ni vad? igår kunde jag gå ner till tvättstugan i linne och inte frysa det minsta! jag ville tilloch med stanna en stund i solen..lovely

jag har inte gjort så mycket de senaste tagit det lugnt och vilat upp mig inför nästa pass..( det tar på en vill jag lova)

Idag ska jag även laga matlådor till alla dagarna så det är enkelt att bara ta med en..

Imorgon blir det trummvirrvell da dad adada   pasta med egen carbonarasås ( jummy)

jag ska även iväg en sväng till gymmet ( nu jävlar) så har jag tänkt sen fredags men nu du,,
sen ska jag handla lite grejer att ha och mummsa på på jobbet.. mackor eller frukt eller nått :)

nej nu ska jag röka en cigg och sen får jag  klä på mig och fixa mig ( har inte gjort det än, Kors i taket!) sen blir det av till affären :)

Kram kram


Glöm inte att ställa fram klockan inatt :)

Hej på er!

var ett tag sen jag skrev nu.... men det får ni leva med.. man är inte stor när man gått av ett 12 timmars pass på ett kärnkraftverk..och jag började jobba i tisdags klockan 07:00- 19:00 och gick av 19:00 i fredags ( alltså igår)
så har inte riktigt haft orken att skriva..

juste glöm inte att ställa fram klockan :) natten mellan lördag och söndag..

Jaa, vad händer just nu då.. kom nyss hem från tommys mamma.. har vart där idag och påsk/ vår grejat! hur mysigt som helst.. medans tommy och magnus bytte däck och fälgar på tommys bil så åkte jag och suss och plockade påskris óch pyntade med.. hon är så påhittig tommys mamma.. och jätte fint blev det med.

senare kom sinika ( tommys mammas syster) hennes barn wiliam och hans kompis julia dit. åt grillat och satt och mös.. kollade lite på robinson men tyckte inte det var något att ha faktiskt om jag ska vara ärlig..

  vad tycker ni?
ja efter att ha vart där och efter den goda maten så åkte vi hem.,. är grymt trött och det är J**ligt  gött att vara ledig..är ledig tills Onsdag 19:00 då nattskiftet drar igång igen..och det blir nattjobb 4 dagar fram..
kul att börja jobba 1 april ( känns som ett skämt ) haha.. men tror att det kommer bli en del skämt av gubbarna på jobbet på onsdag :P

Nej, usch va ja är trött nu.. nu blir det tvmys för hela slanten..

hoppas ni har det bra :)







Åh jag är så avensjuk!

ÅH!
jag träffade grannen och hennes lilla tös siri nere i tvättstugan nyss.. hon berätta att dem skulle åka till thailand imorgon och komma hem om två veckor!

jag vill åssååå skrek det i mig när hon sa det..

jag har aldrig varit i thailand men det skulle ju vara underbart att få åka dit någon gång i framtiden..åh sola och bada.. bli brun och handla massvis med saker! lovely..

har även kollat på repris av finalen på top model och tvättar för fullt nu.. skönt att det blir lite tvättat innan jag börjar jobba igen.. för då orkar jag inte lyfta ett finger när jag kommer hem..

har ändå lyckats med att få det fint här hemma nu och ska även laga Måndagskok idag för alla 4 dagarna..

men det får bli lite senare..

jag har vart så seg dessa 3 senaste dagarna.. bara sovit en massa och vart trött ändå..det kan ju berott på vädret med.. för idag är jag pigg och glad för solen strålar utanför fönstret och har gjort det sen jag vaknade klockan 06:00 i morse.. underbart!

funderar ändå på att börja göra lite matlådor nu.. hälften så det inte bli så mycket sen..

sen ska jag up och köpa alvedon och nagelack.. och 14:00 vårdcentralen...( blir en cykeltur dit i det sköna vårvädret!)

älskling jobbar som tusan nu .. skönt att han har fint väder med.. ( han jobbar utomhus) och har jobbat galet mycket det senaste..saknar honom faktiskt..( har ej sets så mycket det senaste..och när han kommit hem när jag vart ledig har han bara stupat i säng stackarn.. och älskling om du läser detta så vill jag bara säga att jag är så OTROLIGT stolt över dig må du tro!!

nej nu mat då :)

Haj!

Man kan inte annat än att ÄLSKA denna låten!


Fint väder idag!!!



Disel lekte död på golvet :P
d
En glad ellan








God Morgon På Er!

Morrn morrn..är vaken tidigt idag med..
skönt..sitter även och njuter av min sista lediga dag imoron börjar mitt 4 dagars skift igen 07:00 - 19:00 till fredag kväll. puh..men det ska bli skönt att jobba ändå..har blivit tokig bara av att vara hemma sen fredags.. fattar inte hur jag klarade av att vara arbetslös sålängge.. men men vinden har vänt! nu är det min tur! och jag tänker inte låta någonting trycka ner mig mer.

Ja, eftersom att det var nån som snodde tvättstugan från mig igår för att jag råkade glömma överkastet i tvättmaskinen i 30 minuter var ju inte bra. behöver verkligen tvätta.. men när jag kom ner så hade dem till och med hängt upp det åt mig.. som typ "förlåt att jag tog ut din tvätt" jag var nöjd och hoppas att få tvättat mer idag.

för övrigt idag så ska jag köpa gult nagelack.. ( vet inte varför men jag har fått för mig att det ska vara snyggt) det är inte så vanligt heller och tänkte att det skulle matscha till de "fina" overallerna vi har inne på ringhals som är pippi gula.. haha

sen ska jag gå till apoteket och köpa alvedon det är ett måste.. hatar att ha ont i huvudet och inte ha huvudvärkstabletter hemma..

sen ska jag till vårdcentralen en snabbis vid 14:00..

jag och tommy var även hemma hos tommys mamma igår och hämtade grejerna vi köpte på partylite sist.. (Lägger in bilder på det sen ) jag är supernöjd iaf :)

nej nu blir det duschen :)

kraam!


Varför?

God morgon!







hhaha sköna bilder! idag blir det tvättdag!

LATER!

vem sa mos?

Hejj igen..

Nu har jag nyss ätit mos och korv.. har även städat klart :) och är faktiskt rätt nöjd.. håller på och tvätta nu med .. supa dupa :) höhö

disel ligger i soffan och drömmer mardrömmar gnyr och skakar..turbo ligger och sover på min resväska.. kul liv..

jag har kollat på reprisen av så ska de låta nyss..

ikväll börjar även robinsson och sveriges smartaste unge eller va de va :) haha och walander jokern går med.. åh massa bra.. men just nu känner jag bara för att sova.. är så otroligt trött.. men jag ska inte sova.. jag får inte .. ZzZ så är det ungefär nu...

japp nej nu blir det soffan :D

Ringhals

Jaa, det är ju där jag jobbar just nu för er som missat det :)

på fyra nätter har jag lyckats med:

* låsa in min "knippa" med alla nycklar i källarn 2 gånger samma natt ( det är inte lätt )

* Fastnat i hissen ensam   mellan bottenplan och 02.. ( då är man inte stor, spec inte om klockan är halv 5 på morgonen och man e lagon trött)

* sagt att "jag e för gammal för dig" till en kille som var över 25 ( han såg ut att vara i min ålder) pinsamt.

* slagt niklas ( killen som var över 25) i yatzy halv 6 på morgonen ( har nån annan gjort det, säg till! )

* vunnit i skitgubbe 3 ggr i rad över svetsarna

* skrattat så jag grät av antony

* haft mp3n och YMCY på högsta volym och sjungt högt i korridoren och fått applåder av svetsarna.

och mycket mycket mer.. och det är bara på 4 nätter.. more 2 goo haha :)

börjar på tisdag morgon igen 07:00 - 19:00


£llan mitt i städningen!

Hej!


jaaa, det börjar arta sig här.. har tagit ett litet break nu..tvättstugan är förtfarande upptagen.. icke bra den hade jag behövt nu..

ja va ska man säga.. man får SÅ GODA  skratt av katterna.. jag hade en påse där jag sammlade skräp i och på något sätt så träde turbo in huvudet i ett av handtagen på påsen och sprang iväg..det såg ganska roligt ut eftersom hon inte fattade vad det var som skrammlade efter henne , haha

nej back to städningen.. :)

happy!

hej på er!

jag ville bara säga att jaa jag lever!

gick av fredag morgon 07:00 och har inte gjort mycket!
Jag somnade 13:00 på fredag och vaknade av att tommy väckte mig 20:00 samma dag.. sen somnade jag 00:30 igen och sov till idag 05:18

så why not vända på dygnet nu :D perfa ju!

jag e grymt trött.. men jobbet har gått förvånadsvärt BRA faktiskt.. fast jag hade dåliga vibbar sen sist..skit gött skiftlag!
kanske ledarn som är lite för barsk för min smak men man kan ju inte ha allt :) det hade ju vart för bra för att vara sant..

jaa.. men här hemma blir det ingen ro och vila NO F way.. här ser det ut som ett rent helvete.. bokstavligen.. så idag ska jag:

* diska
* tvätta
*Dammsuga alla rum
* vika tvätt
* damma
* byta sängkläder
* plocka upp syuff

jaa, fast det är lördag jobbar älskling ändå.. är faktiskt lite orolig om jag ska vara ärlig.. det känns som om han börjar jobba ihjäl sig redan ( vill inte att han ska gå in i väggen)  han ska jobba idag 07:00 till 19:00 tror jag.. de har fått en deadline som dem ska ha färdig till på onsdag.. och får en sjuk bonus om de klarar det.. så han satsar till 100 %
är så himmla stolt..

det minsta jag kan göra för han är att se till att det ser bra ut här hemma när han kommer hem .. det är skönare att komma hem då,, han förtjänar allt och lite till.
´
har eg en massa att skriva men det får bli senare för jag håller på och kissa på mig och sen ska jag in i duschen..och få  tummen ur och bestämma vart jag ska börja städa..

Later!


STRESS!

Hej!

klockan 16:00 ringer mikaela till mig och säger att hon inte ska till jobbet idag!!! åh stress min buss går om 25 min och jag får vänta på ringhals 1 timma innan jag börjar... men jag har att trösta mig med att jag går sista natten nu och imorgon klockan 07:00 så är jag ledig tills tisdag morgon! wooho gött..

jaa.. hinner inte skriva mycket mera.. men vi hörs imon säkert..

Ha det gött..

ringhals here i come!

3 de natten då

Hej !

idag är jag seg vill jag lova.. mina fötter dödar mig långsamt.. är inte van att gå i stålskor.. usch..igår gick det rätt bra på jobbet ändå..

de sista satt vi i aktiva fiket..jag linda mikaela antony och en kille till jag inte vet namnet på.. och klockan 05:00 på morgonen skrattar man åt allt..antony var clownen fy fan va ja skratta när han skoja och var psykolog.. tårarna bara rann så myket skrattade jag..

usch.. det var skönt att komma hem i morse tommy hade jobbat övet och hade sov morgon så jag kunde krypa tätt intill honom när jag kom hem och värma mig.. det var mysigt :)

jag har satt ungefär 8 alarm för att jag är så rädd att försova mig..känner på mig att dagen på jobbet kommer bli mer jobbig.. upp på morgonen är INTE min grej..men det SKA gå :) så är det bara..

just nu sitter jag och hinkar kaffe och smoothie och har tagit vitaminer så jag ska nog klara mig idag med..

i dagens matlåda är det da da da ada ( trumvirvel)! pittypanna :) jummy

nej nu ska jag göra i ordning mig och packa ner grejer och så..

vi hörs imon ( tror jag , om jag orkar)

ha de gött!

Kram


den här boken började jag läsa i morse.. den verkar bra men

Dag 2 på en helvetes revition

Hej på er!

i made it! första natten avklarad.. men den enda rast jag hade var i 1 ½ h!! resten var det fullt upp! på 12 h..
och jag har lite jobb.. tänk då de som har mycket att göra hur stressade de måste vara..

sen har jag en klump i magen av att jobba dag. såg i morse när ja gick av 07:00 att det var kö för at komma in på jobbområdet! så SJUKT mycket folk! så om man vill komma i tid så får man nog vara där 1 ½ h innan man börjar.. och ledarna blir "griniga" och säger att man börjar 7 och man kan inte hjälpa om den kön går fort eller långsamt..

tur iaf att jag sparar tid med att åka med mikaela :)

jag har btw skoskav mellan ALLA tårna på BÅDA fötterna!! jag var tvungen att gå runt i 38 igår när jag eg har 39 ½ i stolek på fötterna.. för dem hade inte några skor.. ska försöka haffa några idag..lätt för så här ska de inte vara....

nej nu får jag packa och fixa lite dags att tjäna cash hörrni! :D  hörs imon om jag orkar blogga innan dag 3 på jobbet..

Puss


såhär ser man ut efter första natten då ( jag lovar det kommer se värre ut ju mer tiden går!)
påsarna underögonen är täckta av fondaition annars skulle ni bli rädda ;)


Haha !

Är ni lika trötta som jag på!

Lady Gaga med pokerface!

varför ska radion spela sönder låtarna och nu kommer en till dem håller på att spela sönder!

Åh jäkla radio jäkla gaga!

Jobb då 19:00- 07:00

Hej bloggen..

jag vaknade 12 idag! fan att man inte kan sova längre..jag försökte verkligen..

men men nu har jag haft tid att göra annat bla

* göra kaffe
*göra smoothies
*duscha
* prata med pappa
* klä på mig och sminka mig

det jag har kvar och göra innan jag ska till järnvägsstationen är

* göra mackor
* ta med matlåda
* ta med alvedon!
* ta med extra  underkläder tröja m.m

Ja sen är jag klar inför mitt första 12 h pass..
jag är så glad att jag fått skåp denna revitionen.. där man kan ha extra saker..men framför allt för mina värde saker..men där kan man ju ha extra underkläder och tröjor alvedon tamponger och så.. så man slipper ha det i väskan helatiden eller ringa tommy mitt i natten och be han åka och köpa tamponger..( det hände sisst)


Jaa.. jag kan ju säga att man är gött seg efter dessa passen spec i början.. så mycket bloggande kommer det inte bli de närmaste 4 dagarna..( men ska försöka så mycket jag kan)

nu ska ja dra i mig en kopp kaffe och fixa mackor!

hörs innan jag går!

PUSS


Nej usch!

Nej usch nu orkar jag inte vara uppe längre.. jag har kollat igenom 1 film och 4 scrubs avsnitt.. och ögonen svider av sömn..nu kryper jag till kojs..

ska upp imon i tid så jag hinner fixa allt inför tha jobb :)

Ni sussar nog gott nu kan jag tro.. men usch kommer jag kunna somna? är faktiskt nervös om jag ska erkänna..
har dåliga vibbar från sist jag var där så..det kommer tillbaka till och med den lilla stunden som jag var där och hämtade ut mitt passerkort..

men sånt är livet..

nu är jag trött.. vi hörs imon..

Kram

Kolla runt på H&M Och hittade...

Dessa bilder är ej tagna av mig


Ett fint halsband :)


Detta linnet vill jag HAAA NUU! sötare får man ju leta efter.. detta ska jag ha tag på ;) det lovar jag


Ett snyggt LAGOM stort armband :)


lite blandade små örhängen + knut i håreet = våååår!



Underbart fina saker har dem på H&m..
www.H&M.se

gå och kolla om något passar dig ?

Some Pics

Lite bilder från ikväll..


Vi lagade massa mat!


Jag ville ha ordning på maten..så ja skrev namn och nr på :) dag 1 2 3 4 :)
tommy har ju 5 matlådor för han jobbar hela veckan jag jobbar till fredag morgon.


Katterna hade pusskalas :)

ska försöka hålla mig vaken längre idag.. ska pyssla lite :) och tommy ska sova :) har en katt kurrandes i knät nu :) mys

kram!

SöndagsKok

Hej på er!

nu har jag och älskling nyss dratt i oss varsinn pizza NAMN!

innan det så var vi och handlade mat.. jag fattar fof inte vart all vår mat tar vägen.. för vi bara köper och köper verkar det som..jag tycker inte vi äter speciellt mycket..och vi handlar inget onödigt heller...( inte nu iaf)

jaa just nu håller vi på att göra söndagskok.. vilket innebär att vi gör matlådor för alla dagar vi jobbar nu och fryser in det etfersom inte någon av oss kommer orka att laga mat med de jobbtider som vi har..jag jobbar till 07:00 på fredag morgon.

så nu har vi massa lådor att frysa in så det är enkelt att bara ta en när man ska iväg

Imon då.. första dan på jobbet.. känns okej faktiskt.. ska gå till järnvägsstationen och möta mikaela som är så snäll och låter mig åka med henne :) klockan 18:20 ska jag stå där och se lagon uttråkad ut :P skämt å sido Jobb är jobb och jag är Föör**at glad över att ha fått chansen att komma tillbaka till ringhals efter förra revitionen som inte gick nå vidatre.. hoppas verkligen VERKLIGEN att det blir bättre denna gången..

så nu åter till köket där vi lär stå ett tag!:)

Kram


JobbImorgonDå

Hej på er!

jag vaknade 15:00 ganska bra för att vända på dygnet.

idag händer inte så mycket.. ska fika med mikaela - som jag ska jobba med.

sen ska jag och tommy åka och handla och göra massa matlådor..puuh så är det när båda ska jobba jag 12 h pass och han ska jobba över denna veckan så han ska med jobba 12 h pass..

kommer kännas konstigt att vi inte kommer ses på 4 dagar nu..när jag sover kommer han jobba när jag jobba sover han :) så vi är sambos med kommer inte ses förrens på fredag morgon :P

men vi får helgen ihop :)

jag är taggad!!!till 1000000!

nu ska ja dricka kaffe :)

PUSS!


Män Som Hatar Kvinnor.

Hejsan! nu har jag och tommy precis kommit hem efter bion "män som hatar kvinnor" och vad har man att säga om den då.. ja det var sådär.. jag är faktiskt lite besviken på det och tyckte inte den var så värst bra.. men tommy däremot som ALDRIG brukar gillar svenska filmer tyckte den var bra..

så den får en OKEJ :)

vet ni vad som hade suttit fint nu?




Mumms :) höhö

lite pics då innan vi gick till bion :) har man tråkigt så har man.

En grej är lite konstig.. eller konstig.. min katt turbo hittar så udda ställen att ligga och sova på.. högst upp på hyllan eller högst upp på kanten av en dörr eller kolla här:


På sterion.. ja han låg och svov där :P


han låg där och sträckte ut sig som en kung.. medans disel låg som en bulle på mattan under :)


Hello sexy ;)


Disel fiseen kan allt få till snygga miner hon med :)


kolla in de n här  då.- - ska vi gå hem till dig eller hem till mig?;)


men inget slår den stolte kungen på cdspelarn :)


Nu blir det mer mys.. älsklingen går runt och tänder alla våra  50 lycktor med värmeljus! :) cutie :)

sen är det bara att kämpa på för att vara vaken.. som sagt ska vända på dygnet :)

detta kommer vara min dag 5 dagar frammåt.


så ha det så great sålänge.. kanske skriver mer sen om jag orkar.. annars hörs vi imon KRAM!

Lördagdagsattvändapådygnet

Hej på er.. har nyss målat mina naglar.. fick låna ett jättefint lack av isabella i thn så ja köpte lika dant :) peatch typ :) jätte fint..

älskling håller på och laga mat i köket och ja kollar lite på the hills.. snart börjar ju fortsättningen "the city" där man får följa whitney.

jaa nu måste jag verkligen vända på dygnet.. börjar som sagt jobba på måndag och då är det natt 19:00 - 07:00 i fyra dagar.. och för att orka måste man vänja sig att sova på dan och vara vaken på natten :)

har fixat skjuts med med mikaela som jag jobbade med sist som fått körkort och flyttat lite närmare mig så perfek då SAMÅKNING YEAH maaan :)

Ser fram emot bion ikväll 21:00 har verkligen velat se den filmen jätte länge " män som hatar kvinnor" och har lyckats att få tommy at följa med fast han ville hellre se nått annat ..men icke denna gången är jag envis! hihi

ojoj, mins inte sist jag var på bio.. det var evigheter sen.. det har ju inte kommit så mycket bra filmer nu de sista - de man trodde var bra har ju visat sig vara en besvikelse.. och man går ju bara på bio om det är någon speciell film man vill se där.. alla andra kan man ju hyra och se hemma..

Nej nu ska jag kolla om tommy behöver hjälp i köket!

Later!


Skamansåskaman

Hej på er!

gud va trött jag var igår usch!

ja sov till 09:00 igår sen från 17:15- 20:30 sen fick jag och la mig 00:20 och sov till idag! :O crazyyy ju !

idag händer inte så mycket ta det lugnt innan jobbet börjar och så..

men ikväll blir det bio! Jag och tommy ska se män som hatar kvinnor.. hoppas den är bra :)



( ej min bild)


nej nu ska jag göra i ordning mig och städa lite :)
LATER!

Fredags MYS

Hej på er!

har vart och hämtat mitt kort nu på ringhals.. gött gött nu är det bara och tuta och köra.. för nu är allt förberett på jobba jobba jobba..

åkte hem med tommy och lagade mat.. sen var ja så PIIIIP trött så att vi båda la oss och kollade på tv.. det slutade med att båda somnade och sov till 20:30 då när jag vaknade hade jag sånt godis sug.. så jag gick till hemmakväll och köpte en rejäl påse jag tänkte mummsa på nu :) älskling sover fof :)



Lite egobilder :P efter frissan och innan ringhals










Japp och där var dem :) är dock inte 100% nöjd efter frissan ( men blir man någonsinn det?)
tycker det se gråfärgat ut + att håret har tatt mycket skada efter slingorna.. dem måste ha haft nått ULTRA slingmedel för där blev dem vita.. men hemma hände det ingenting..

jaja nästa gång.. eller ja..så tänker ja gå till frisssan drireekt isf.. utan orange hår.. haha

om det blir nån annan gång :)

Nej nu blir det soffan och TV/ GODIS/ KATT mys!

vi höres!

Hoppas ni får en trevlig fredagskväll!

Kram

Resultatet efter frissan



Hej på er!
jag säger bara detta!? att aldrig mera mörkhårig isåfall ska jag ha det resten av mitt liv!

när jag kom till frissan idag hade jag bara EN tanke.. och det var att det kan inte bli värre än så här



Jag gick till frisören vid 10:00

hon var jätte trevligt och gjorde över 43 blonda slingor i mitt hår samt färgade resten ( det oranga) ljusbrunt)
hon var jättre trevlig och jag fick fika när jag väntade på att färgen skulle bli klar.. hittade även två nagelack där som var superfina.. ett blått och ett skimmrande :)

nu ser jag ut såhär



Hellre det är att vara oranghårig!


nu måste jag få i mig lite kaffe sen ska jag kolla buss till ringhals för att ta ut mitt passerkort!

LATER!!!


Mot Frissan då :)

God morgon på er..

jag kunde verkligen inte åka till ringhals med detta hår utan gör det efter jag har vart hos frissan iställeet..

före och efterbild kommer så ni får se hur det blir :)



anf ooooooooofff i gooo :)

hörs sen efteråt :)

peppar peppar ta i trä att detta blir bra nu..

Snö, snö och snööö


Blir man inte depreimerad?


Detta var det man vaknade till?!


Turbo känner av det med

och det snöar fortfarande ute



SUCK...

Jag är FRISSÖRERNAS SKRÄCK!

Japp, då var man tillbaka hemma då.. jag gömde mig  under luvan och varje gång jag tog ner den och visade så stod dem där med öppna munnar och tänkte herregud!

jag var inte på en salong utan 2. och hade turen att få tid imorgon klockan 10:00.

den första salongen jagv ar på bara tittade på mig och sa herregud.. nej jag vet inte vad.. ehum ..
det kändes ju inte bra att höra från en proffisionell frissör.. så jag knallade vidare till en salong som hette "Agaton Sax" där alla som hade kunde släppte det dem höll på med och alla 4 fram och skulle ta i mitt hår och titta och komma på lösningar.. Dem sa att det enda man skulle kunna göra nu är att göra MASSA MASSA slingor i håret ( ljusare då) och det som är orange att färga det ljusbrunt och sedan ¨hålla på med att slinga helatiden tills man får fram den mellanblonda färgen jag vill ha ( och som är min naturliga hårfärg)

BLÄÄ, hade jag vetat om att det var såhär jobbigt att få tillbaka blond färg så hade jag aldrig i HELVETE färgat det mörkt..

Det var ju mamma som färgade mitt hår i oktober förra året.. och henne sistsa fråga ekar i mitt huvud mer än någonsinn nu
- Ellan, är du säker på att du verkligen vill färga bort din fina blonda hårfärg?"

när jag hör de nu vill jag bara skrika ABSOLUT INTE!!!!

men eftersom jag vart blond i 18 år ville jag testa att vara brunette.. - missatag och det ska aldrig hända mer.

tur att jag fick tid så fort där  och dem verkade verkligen trevliga med :)

Hjälp! KATASTROF!




Herregud, vad ska jag göra? detta hår!? varför färgade jag det mörkt? det är nu jag ångrar det mer än någonsinn!
jag vill inte vara orange i håret på mitt passerkort! jag kommer bli kallad för eldsvådan, jag lovar! och på ett kärnkraftverk dessutom!

Jag vill bara lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet just nu.. men ja måste verkligen ut och boka en frissatid till imorgon! dock EFTER jag vart på ringhals.. för har inga pengar nu.. gudars!

ja det blir till att dra över en stooor mössa och gå ut då :) WISH ME LUCK!


Snö - What?!

hej på er!

det blev sent igår i gbg så jag gick nästan och la mig direekt efter.
det va mysigt vi åt kinamat på bambo (somvanligt) för det går ju inte att ändra på sig haha.
vi satt där och snackade ett bra tag . sen tog jag tåget hem.

idag när jag vaknade trodde jag inte mina ögon!? SNÖ IGEN? Neeeeej!? det som var sol och fint i går.. faaan.. när ska det bli vår? ( det snöar fof btw) usch jag vill ha vår och sol men varje gång det verkar som om det ska bli det kommer en snöstorm och typ säger ( haha det trodde du va? ) jäkla väder..


jag sitter här fof med ORANGE hår.. wtf!? det blir inte bra hur mycket jag än fä'rgar och mitt hår borde ha gått av nu i och med att jag färgat 5 ggr! men nej.. det är orange fof.. så jag har gett upp och tänker boka plats hos frissan på fredag.

jag vill ju inte komma tillbaka till ringhals och kallas för eldsvådan NEJ no no..

hoppas det blir bra iaf..

det jag tänker på nu är att jag ska dit till ringhals imon och få mitt passerkort och då brukar dem ju ta kort på en som de sätter på kortet sen.. sen får man ha det denna revitionen.. och jag har orange håår.. gud vad ska jag göra?

nej nu ska jag äta upp mina flingor och hoppa in i duschen..kram!


Onsdag - Gbg

Hej på er!

anna och elin åkte inte hem förrens 03:00 i natt så jag har sovit länge..

jag ska duscha och göra i ordning mig nu och dricka kaffe och åka till gbg och träffa sandra och pappa.

skriver mer när jag kommer hem :)

Jävlaaaaaaa hååååår



Åh vad jag ångrar mig! jag ska ALDRIG  mer färga mitt hår mörkt!

Btw Anna och elin är påväg hit haha :) ska bli kul och sen ska elin ÄNTLIGEN få träffa tommy med :) om han kommer hem någon gång.. han jobbar över som en tok nu iaf både igår och idag.. men men "bra cash gumman" sa han sist när jag pratade med honom..

Blir även Gbg imon ska ta tåget 15:52 och möta syster yster och sen lite senare kommer pappa och vi ska äta och snacka massa skit :)

Blondiner har mer roligt!



full fräs med majonäs

Hej på er!

sent blogginlägg idag.. har haft en del att göra.. bland annat ringt till ringhals igen och fixat lite.. så jag ska hämta ut mitt passerkort på fredagmorgon göttans!

ska strax iväg och posta lite brev och sen ska jag prata med pappa om hur det blir imon..

för vi hade bestämt att det skulle vara en sandra och pappa och ellinor dag imon där alla ses och kanske går på bio och äter nått gott..

hoppas det blir så nu..

ja och igår kämpande jag för att få tillbaka min blonda hårfärrg.. och jaa det var ju inte lätt precis alla mina slingor blir blonda men resen var så mörkt så att det inte händer nått.. detta måste fixas! pronto! för såhär vilkl jag inte se ut i håret gul blond i mittbenan och resten brunt.. nej fy fy..

men nu blir det kaffe innan jag ska ut med breven So long!

bloggar när jag kommer tillbaka!

Later!


Blond eller Brunette!?

Jaa.. har ju färgat håret massa gånger nu...men börjar bli trött ¨på det blond utväxt är ju inte så snyggt.. så jag har börjat att smått slinga det lite ljusare...

och det verkar som om jag ska gå mot blod igen som är min naturlia hårfärg..


Gammalt kort men här är jag blond



Brunette.





Nu.. ser ni det blonda där fram? :P


Nja är inte riktigt säker.. men blond är alltid fräscht på sommaren :)

vad tycker ni?

Det är inte Rättvist!

ÅH jag är alledes tårögd.. jag kikade runt på aftonbladet.se och fastnade i detta

Jag finner inga ord.. Läs själva..

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4593251.ab

Nya PoketBöcker!

Jag har fått hem nya pocketböcker ( får hem 2 varje månad) Någon som har läst någon av dem jag fått?


Blandat Blod


Fjorton år till salu
( den boken tror jag mest på om jag ska vara ärlig)
det blir nog den jag börjar läsa först :)


nej nu blir det Duschen och sen min vanliga Smoothie :)

LAter!

Söndag - STÄDDAG!

Idag städade jag och tommy hela lägenheten!

det blev inte så mycket när man hjälptes åt men OJ va mycket grejer vi har överallt ( för mycket grejer!)
man kan nästan ha loppis men hälften av alla grejer vi har haha!

senare på kvällen så njöt vi av det städade hemmet och sen åkte vi hem till tommys mamma
och pratade med magnus om företag och massa annat! :)

Lördag - SlappisDag!

Jaa.. en riktigt slapp dag gjorde inte alls mycket.. kollade tv och lagade mat
nuggets och ris och sötsursås :)

En slappisdag behöver alla :)

Fredag - Badtunna!

Vaknade sisådär vid en 13:00 tiden och duscha gjorde mig i orning och åka tåg hem till varberg igen..

där tommy mötte mig på satationen, vi skulle hem till tommys pappa och kerstin på middag och för att bada badtunna ute :)

Dem hade gjort iordning deras kök med såhär såg kvällen ut :)

Köket ( KLICKA FÖR ATT SE BILDERNA STÖRRE!)


 


Middag



Badtunna!


Tommy och hans pappa


Jag och tommy

COOLA BILDER JAG TOG!


ljus


ljus ( ser ni att jag forma det som ett hjärta?
coolt ju!


ljus och hjärtan här med
Ganska stolt ändå över fotona!

FIKA!


mummsiga muffins och kaffe + massa prat

Åkte hem vid 00:00 tiden

Trötta :)



torsdag - Lipz

jag och cicci vaknade ungefär vid en 11:00  kanske åt frukost och gjorde i ordning oss.
Isabella hämtade upp oss vid 13:00 tiden och vi åkte till överby för att kika lite..
där träffade vi oxå johanna

Där blev det köpt :

* en röd lång tröja ( med öppen rygg)

* blond slingmedel

* glitter ögonskugga och creme man ska ha innan så att det fastnar

Åh va ångest jag hade sen, får alltid det när jag handlar nu när jag inte har mycket pengar..men jag kan inte låta bli..fasen är man lite shoppingberoende kanske? usch hemskt

etter det så släppte isabella av mig och cicci hemma hos henne där jag blevkte slingor och duschade och gjorde i ordning oss inför kvällen..

Mamma kom förbi med sina nye käresta oxå Olof som jag fick träffa snabbt.. verkar vara en bra kille :) bara hon är lycklig så är det bra :)

Sen fick jag och cicci skynda oss att sminka iordning oss och det blev snabbmat inna utgång med vin och pirog ( mummsigt va :P ) haha

vid 20:00 tilden hemtade isabella och hennes pappa upp mig och cicci och stina för att åka till förfesten som skulle hållas hemma hor erika ( som oxå hade en underbar lägenhet Btw.)

där blev det bra musik lite mer dricka sing star och trevligt folk.
dem som var där var: erika jag stina cicci johanna isabella och disa

sen vid 23:00 blev det Stortaxi till Lipz

Trevlig kväll men som slutade i katastrof och kom hem till mamma vid 04:00 på morgonen för att sova..


( ej egen bild )
www.lipz.se

Onsdag - Åkte till Thn

Åkte till Thn ungefär vid 4 tiden på eftermiddagen

när jag kom till pressbyron så köpte jag som vanligt en vanlig biljett ( ingen där sa nå annat)

när tåget kommer så frågar konduktören vilken vagn jag har på min biljett?

hhm va tänkte jag då..

då sa han att det var ett x2000 tåg och att ja inte fick åka med eftersom jag inte hade någon sån biljett
och att det hade kostat mig 800 i böter om ja ville med

jag blev helt stum och hade ju redan matchat in tåg fram göteborg till trollhättan och skulle precis hinna köpa biljett på gbg central. och berättade det för honom och såg väldigt ledsen ut.

Som tur var var det en snäll man som sa åt mig att gå på ändå och tog mig "vanliga" biljett och sa att han skulle fixa lite och gick iväg..

sen kom han tillbaka och viskade att : Säg inget till någon!

Snällt ju :)

sen mötte jag mammi i göteborg och tog tåget med henne till thn...

mammi hade köpt massa nya grejer till lägenheten ( den som jag tycker ÄR SÅ fin!)

sen kom isabella och cicci och hämtade upp mig med Maxmat och vi åkte till stina och spela spel och drack vin och kollade på efterlyst.

efter det så fick jag och cicci skjuts av johanna hem till cicci där jag sov.. vi kollade på Nina frisk innan vi somnade :)
Och tjatade en del oxå så klart :)

Måndag!

Jaa... hej på er eller god morgon rättare sagt :) kolla vem som är uppe tidigt!
jag är helt överaskad själv faktiskt men så är det :)

vad händer idag?

*Ringa ringhals

* Tvätta ( håller på nu)

* laga mat

*gå till skatteverket om jag inte fått skattsedel på posten

* posta brev


so farrrr.. men nu bli det att ta igen det jag missat!


Var bara Tvungen!

Haha medans jag sprang runt och packade så hade katterna kramkalas! haha so cute!



Thn idag!




Hej på er!

idag blir det trollhättan som sagt..
ska möta mamma i gbg vid kvart i 5 och åka till thn..
i thn möter cicci upp mig och det blir ost och vin kväll hos stina och övernattning hos kisset!

wauow vad jag längtar
utgång imon med Lipz som vanligt :)

träffa erika och bea igen det var länge sedan vill jag lova..

nej nu måste jag packa lite sen ska jag till järnvägstationen ska ta tåget från varberg 15:54

so long!!

hörs när jag kommer hem igen..!


LjusPartyt!

Igår innan vi åkte dit åt vi jättegod kycklingsallad


Kolla in vilken stor  paprika! det är den största jag någonsinn sett :)! haha


Resultatet :) super smarrigt blev det och perfekt klart när älsklingen som hem .

Påväg till ljusPartyt!



Påväg!

Hemma hos Suss!


Suss var glad som vanligt :D

Älsklingen


Magnus

LjusParty!


ljusen som Veronica hade med sig och visade :)




Värdinan suss hon själv :)




Suss hade dukat upp massa gott :)

Sen åkte vi hem nångongång runt 21:00 tiden :)

Är du intresserad av lightparty?

Gå in på www.partylite.se

du kanske vill ha ett eget party?
få reda på vad det är för nått?

Tisdag

Hej på er!

jag kunde verkligen inte sova i natt.. jag bara vände och vred på mig helatiden och klockan gick.. timmarna gick som minuter och jag ville inget annat än att somna..
Därför gick jag inte upp förrens 1 timma sen..och är otroligt trött idag..

sitter här iaf med min morgonsmoothie och lite kaffe och kollar igenom gårdagens bilder från ljuspartyt
ska lägga upp dem om en stund ska bara hoppa in i duschen först :)


så vad händer idag?

städa! (  det behövs typ överallt ;) )
*dammsuga
* plocka bort
* byta sängkläder
* damma

Har bokat step kondition på gymmet 18:00 - 19:00
Laga mat

vad ska ni göra idag?

Hipp Hipp Huraa!

Grattis till syster yster som fyller 25 idag! hurra hurra!


Nya Pics! looook!

Tänkte lägga in lite bilder :) najs va?



Smoothies



Det du behöver:

½ paket frusna Björnbär
1 Dl Naturell Fil
1 Banan
1 påse blandade frusna bär ( finns att köpa i stor påse med små i ) smoothie mix heter den
lite honung

och en mixer TADA.. supergott!


Min fina tub tunika jag fyndade!



Turbo!





£llan Pysslar!



Vad tycker du?

Vad tycker du är viktigast hos en människa?


Hemma igen!

Åh va jag är virrig idag!

hej föresten ;)

jag var inne på ica och köpte en banan och en clementin och en powerade..
glömde vantarna ! sen cyklar jag vilse när jag ska hem och det var snöstorm! jag såg nada alltså!

usch! jäkla väder!? VÅR TACK!?

eftersom jag är ett vårbarn "maj-barn" så längtar jag extra mycket eftersom det är inte varje vår man blir 20 :) right?
då ska jag köpa 6pak corona ( lime ska jag ha med mig med) och ta med mig pälsk till havet och sitta där i solen och mysa! så fint väder vill jag ha! det har vart dåligt väder 3 av mina födelsedagar.. och denna ska blir den bästa har jag bestämt mig för!

£llan tänker för mycket helatiden det finns så många tankar i mitt huvud som säger "om jag hade" eller "tänk om jag skulle" "TÄNK OM helatiden!! jag har bestämt mig nu för att bara se frammåt, varför tänka på sånt som vart och tänka att om jag hade gjort annorlunda där så hade det inte vart såhär just nu.. Nej nu är det slut med det..

Nu sätter jag ner foten på riktigt! nu ska jag bara se frammåt och må bra! jag har så mycket som jag ångrar och vill få ogjort men varför älta det? det som har hänt har hänt och det som vart har vart..

jag har så mycket jag kan vara glad över jag har älskling tommy
jag har jobb
jag har en fin lägenhet
jag har två katter
jag har min familj i livet ( tänk de som inte har det)

ååh.. jag blir tokig.. nu är det över.. nu ska jag tänka frammåt !

( ellan kan vara seriös..när hon vill )

nu ska jag städa lite i köket och byta sängkläder sen ska jag hakka sallad för det blir kycklingsallad när tommy kommer hem :)

sen vid 18:00 ska jag och tommy hem till suss och kolla på fina ljus! wooohoo

Life is goooooood :)


Måndag!

Hej på er!

nu ska jag strax bege mig ut i regnet en stund! puuuh har lite saker jag ska uträtta och så..

sen senare ikväll blir det light party hemma hon suss :)

men nu måste jag dra iväg..

Kram sålänge!



RSS 2.0