Torsdag/ kroatien imon :)

Hej hej ja dem där resebyrårna är lite gulliga ändå.. grymt dåliga på att dela ut info. men nu vet jag iaf att alla som ska med buss 2 på skolresan till kroatien ska åka halv 6 på morgonen.. dem andra i första bussen skall åka klockan 5. hade ju tänkt att vara vaken hela natten tror inte jag klarar av det faktiskt.. kommer nog somna innan 1 ja e grymt trött idag..

struntade för övrigt i skolan idag..vad är det för mening att dra dit när man ändå bara sitter och gör i princip ingenting i 7 h av dagen.. nae usch fy och blä.

men ikväll blir det mysigt promen i vbg med tjejerna och säga hej då, kanske blir lite fotboll eller vollyboll på sanden i vbg oxå vem vet.. hoppas det blir en fin och varm kväll iaf ( så det inte spöregnar)

Ne, nu ska ja börja göra en lista så ja inte glömmer massa saker som jag ska ha med mig till kroatien imon..

drömde i natt att jag cicci och bea åkte utomlands nånstanns, sen så kommer ja på att shit! jag har inte packat ! jag har tagigt med mig en tom resväska! vad ska jag ta mig till cicci och bea skratta bara ut mig ( dem är inte dumma i verkligeheten vet inte varför dem just var så taskiga i min dröm )

nu börjar man känna sig nervös inför resan.. det kittlar i magen och ja ler helatiden :)

kanske skriver mer i natt eller nått för nu ska ja börja göra en lista så min dröm i natt inte blir verklig! haha ;)

love u tommy :) <3

onsdag / 2 dagar kvar!

japp nu är det två dagar kvar till kroatien. sitter i skolan och slöar. håller just nu på med att skriva om sekter i religionen. grymt tråkigt men det måste göras!

jag fixa även G i vegetarisk kost idag.. skulle skriva ut 2 papper men skrev ut 80 - pinsamt.

ska till gbg idag med ivana.. ha de gött HAJ

Tisdag/ usch för drömmmmaaar!

elluh! fy fan, jag har varit med om det äckligaste som finns! jag drömde att jag såg min egna dödsannons i tidningen. :O usch! vila i frid ellinor offesson 1989 8/5 - 2008 8/6 :O och det har ju inte vart än.. alltså vad fan händer? börjar jag bli tokig på riktigt? jag blir rädd för mig själv.

8 juni är ju den dagen vi åker hem från kroatien igen och det känns ju tryggt NOT! va fan ärligt talat! ge mig godis! va fan äh balha ...nu vill jag inte åka längre..

varför får man inte vara glad?

livet är orättvist!


Måndag / det går fort massa mycket helatiden!

jahopp måndag igen! gick upp kvart i 8 i morse.. sista natten på ungefär 3 veckor med tommy pälsk:( usch jag kommer sakna dig.. gör det redan massa mycket!

blev iaf klar med med mitt fördjupningsarbete i religion - göttans

allt går fort i skolan bara denna veckan kvar sen sätts betygen! usch :( på fredag åker man till koratien klockan 5 på morgonen.. kommer hem 3 dar innan stundent - sen blir det bal 2 dar efter sen är man typ vuxen..

Idag gjorde jag och cicci prov :) yeyy Godkännnnnnnnnnnt! men lars erik går ej med på nått smörande inte nej nej..fast cicci satt och ställde frågor till sig själv som hon stolt svarade ordentligt rätt på :)

nu kom mamma hem med massa tvätt.. hämta DIN TVÄTT! annars slänger jag det!  hon är väl lite suris för att det såg förjävlig ut på mitt rum, som hon var tvungen att städa för att det skulle komma folk och titta på lägenheten.

japp aj aj morsan! jag aer duktig!


ERIKA SNART DRAR VI! image11

Torsdag / herreeeguuud!

Herre min gud ! jisses vad har jag gjort? ja jag kan ju inte säga att ja är så smart då. fick iaf för mig att jag skulle färga mina ögonbryn efter jag sutit och druckigt bärs med cicci på strandgatan... men ja hur länge ska man ha i den där jävla färgen då?

shit igår jag hade världens panik stog och gnugga med pilingkrämer och tvål och vatten i 2 h eller nått.. dem var kol svarta! aldrig mer färga ögonbrynen usch.. fan vad ja ångrar mig..ser förjävligt ut..

cicci och bea kom hem till mig och kolla om man kunde bleka dem på nått sätt.. men det funkade ju inte alls ser fof inte riktigt klok ut.. och imon är det prov i skolan och det får jag inte missa! ja får ha på min mössa :P

igår satt ja och bea och cicci och pluggade lite på stålverket..sen efter ett tag drog bea..så ja och cicci plugga gärnet.. vi lärde oss en hel del eller hur cicci? =) Eller?

en sån där förstelnad!
nej cicci stabil! stabil!!

haha..

ja får se om man har lust att dra med ikväll.. vi ska nämligen fira erika och therese .. jävla klant e jag!

image10

Tisdag/ klar med 3 av 6 uppgifter i religionen!

Jaa... som om de vore nått att skryta om.. blev iaf klara med dem idag..tog halv 11 bussen till skolan, för vem bryr sig? inte jurek polack fuck iaf.. och ja bryr mig inte heller.. tänker bara se till att ja fixar religionen sen drar ja mig till kroatien ;) höhö

haha jag måste bara ta upp min, bea och cicci diskution idag, h aha.
jag: tänk om man föds liksom på nyårsafton som becca gör i vår klass.. tänk om man föds 00.00 är man 89 eller 90a då?
bea: ja, undra om dem går efter text tv då?
cicci: eller dem kanske ringer fröken ur?

hahaha jävlar vad onödiga saker man funderar på eg.. haaha vi är fan inte kloka nån av oss ;) men de e därför ja gillar er tjejer :) HAHA...

Jaha.. då kom mamma hem nu då... och det visar sig att hon inte ska sova hemma i natt... så yeyy!
funderar på att dra ner till meddo o sola lite.. inte långt alls dit är ju typ granne me de så :)

btw så flyttar ju mamma den 1 augusti.. och jag har kvart lägenheten i stan i mån sj :) göttans :)

ne nu orkar ja inte skriva mer :P haj då på eraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Måndag / konstiga människor

Elluh!! idag gick jag upp vid 9..tog det luuuungt liksom luuuugnt :) sen drog ja mig till skolan vid halv 11 eller nått..mötte upp bea och kisset och vi begav oss till bibblan i skolan för att plugga :) det gick asbra för en gångs skull. skrev klart om 2 religioner haha kul nu har jag bara 4 inlämningar till YEEY! NOT!

efter skolan eller aa när vi tyckte att det räckte att vara i skolan ( ungefär vid 2 ) åkte vi till stålverket och fikade.. där alla andra tjejer var! wiiho men sen skulle alla åt olika håll hultan skulle på date, johanna och bea skulle hem..erika skulle tanka nånstanns, det blev bara ja o kisset kvar..sen tog hon bussen hem.. och ja börja gå hemmåt..då jag möterrr...............


en gammal utlänsk man som går rätt emot mig och kollar mig rätt in i ögonen..min tanke va shit han kommer döda mig eller nått..men när han kommer närmre säger han nått liknande "ett blonda flickan i sverige" jag var som förskräckt visa tummen upp och halvsprang resten av biten hem till mig..

ja har kommit på en sak.. jag tänker för mycket..eller gör jag det? jag har änna som börjat ta till mig mer av allt som händer.. ja tar liksom mer vara på saker, som tex att det är sista gången ja gör det.. träffar den eller kramar den eller kysser den..fan va bortskämd man är egentligen men sanningen är ju att man vilken dag som helst bara kan vara borta..nu tänker ni shit är hon deppad eller bara aningen psykad?

men nej ärligt talat..ja fick en jävla tankeställare när ja satt och rökte förra veckan..ja satt och stirrade på mitt ciggpack "rökning dödar" så vänder man på det "rökning kan leda till en lång som smärtsam död" och jag blev som helt stum ja satt och stirra på paketet hur länge som helst..varför? varför röker man ? varför röker jag? när det eg är rena rama självmordet..jag vill inte dö? jag vill inte få cancer.. jag vill vara med den jag älskar.. jag vill leva med den jag älskar..tommy jag vill vara med dig... fan efter studenten inte en cigg mer! inte en enda.. jag har bestämt mig.. det är inte värt det.. jag älskar dig för mycket!

det är ju helt sjukt hur man kan inbilla sig saker.. att man kan inbilla sig själv att man har cancer så mycket så man kan få edt på riktigt.. eller inbilla sig såpass mycket att man är med barn att man får mjölk i boobseeen .. helt sjukt.. allt är helt sjukt..

shit jag är inte dum i huvudet alltså, säger ju att jag tänker för mycket.. äh

blaha .. HAJ!

Fredag / ingen ork!

Hej hej.. igår var det mysigt satt med ana och ivana och snacka sönder på stålverkets uteservering medans det spöregna ute. där satt vi iaf med varsinn filt och hinka i oss kaffe i ungefär 3 ½ h .. super mysigt..sen bar det av till donken lite senare, då hade vi turen att hamna efter en lastbil som asfalterade vägen haha.. usch ja kunde inte räkna hur många gånger ana svor för det..

jag fick mig en qp iaf.. all jävla bantning som ja försökt me i veckan gick åt heeeelve.. a typ..

sen släpte ana av mig och ivana vid mig.. vi gick hem till mig och pratade lite om allt möjligt bla studenten och kroatien som det är exakt två veckor kvar till :)

sen somna ivana och ja låg och kollade på film "white man cant jump" tror ja de va :P

orkade för övrigt itne upp idag men ivana drog vid halv 8 för hon skulle till käftis.

jag själv gick upp vid halv 12 och sega mig..sen duscha ja och med min vanliga tur så blev det övesvämning i hela badrummet 7 handukar är pisseblöta nu som hänger och droppar.. fan mamma kommer strypa mig. bäst att försvinna innan hon kommer hem :P

ska ta tåget till gbg 11 min över 4 för att träffa minn tommy :) som ja saknat något så jävla mycket!

funderar ändå att åka till skolan göra så att nån av lärarna ser mig och sen dra. så ja inte får indraget studiebidrag.
jaa ska bara orka göra i ordning mig oxå.. japp vi får se hur det blir med det...

ha de gött så länge! HAJ!

Torsdag / inget kaffee?!

Hej hej.. ja idag vaknade jag vid tio för tommy hade glömt av att ställa om klockan..sen hade han även glömt kaffekokarn på med så allt kaffe ja gjorde smakade brännnnnt!!

gjorde iaf allt i min takt i morse ( det är inte viktigt att vara i skolan nu på praktiken) sen har ja blivit sjuk oxå! jäddraar! hostar och snuvig! det är cicci som smittat mig kom ja på :P bea är oxå sjuk och erika med..

iaf vid 12 tiden drog ja och erika till överby och kikade runt lite..
nu sitter ja här hemma och väntar på att anna ska komma hit så ska vi fika :) YEEY!

senare kommer ivana hem till mig och sover över MYYS! :P ligga och snacka skit hela natten lååång! fan 80 % kommer ju såklart handla om kroatien som vi åker till den 30 maj SOOOOOON! :D


HAj då!

Måndag / jag har blivit slarvig!

Jaa.. verkligen med bloggen..usch! men så går det när lärarna tar över datorerna i skolan så fort det inte handlar om skolarbete..pust.. finns ju ingenting att göra heller nu när utställningen på folketshus är klar..

Har ju som sagt inte skrivit på ett tag så får väl berätta lite vad som hänt.

jag har blivit 19 ( inte för att jag märker någon skillnad) skulle hellre hoppa över och bli 20 direekt men men..
min födelsedag vart skit bra :) upp till skolan ( var i tid för 3 gången på 3 veckor! ;) ) men då skulle man inte vara i skolan utan vi skulle mötas på folketshus.. jobbigt ja som bor i stan och hade kämpat mig igenom 3 min på en buss till skolan (jobbigt) haha :P

på folketshus var det full fräs med majonäs för vi skulle bli klara med utställningen vid 5 senast, för då skulle folket komma och glo. ja hm ja va där till halv 11 kanske sen kom tjejerna och jag fick present :) en vit tunika som jag verkligen tycker om ( tack tjejer :D )

efter det drog vi och fikade på strandgatan men där blev jag inte kvar så länge för ja råkade bränna mig  på ryggen dan innan så ehum aj. efter det gick ja hem sov 3 h eller nått. sen var det dags att åka hem till pappa för att grilla ( supermysigt! och gottis som fan! ) efter det gick jag cicci bea och johanna på white night på lipz. min kväll slutade klockan 3 på natten SNARK!

så det var det. sen har det inte hänt så mycket mer jo badade för första gången igår! var hemma hos tommy och det var jätte fint väder så vi drog till horredsjön :) supermysigt det med :P

idag är det första dagen på ett tag det var kallt.. usch imon ska de bli de me..mjukisar imon med då ellan pellan :) yes sir!

har även vart och tränat idag :) gött som fan så nu kommer jag sova gött i natt.. har även börjat med diet  Nutrilett.. najs najs + massa frukt :) jag känner mig duktig.. nej nu ska ja sova..
ha det förjävligt som dem säger i frillesås!
HAJ!

Onsdag / sista dagen som 18 åring!

jahopp.. late fan är jag som inte skriver..vet iaf att ja blir 19 om 10 min..:)

de ni det blir man inte varje dag!!

toodoooh!

Fredag / dagen idag kommer aldrig igen!

Hej hej sitterr just nu hemma hos tommy..som gick upp till jobbet i morse nån gång :P idag är det 1 ½ år sen vi blev tillsammans.

fint väder bjuds det även på idag :)

va inne i gbg me steph och fredrik i onsdags det var nått där.. fan glömt vad det heter kotes? fan ja guldfiskminne..fan va folk det var där..uscha!

och där la jag precis på mobben.. mamma ringde och berätta att hon hade städat hela mitt rum och dammat av varje nagelckflaska jag har och lagt alla spännen där spännena ska vara osv.. sen hade hon även hittat min bok som ja låna av skolan för 2 år sen..som ja ljugit till mig att ja lämnat tillbaka men ändå fått böter för så.. dem får la få tillbaka den då.. den va ju inte så bra om man säger...

Idag blir det nog bara mys som gäller.. ska åka och kolla på studentklänning den vita..seen får vi se..

ha de gött haj!

RSS 2.0