Glöm inte att ställa fram klockan inatt :)

Hej på er!

var ett tag sen jag skrev nu.... men det får ni leva med.. man är inte stor när man gått av ett 12 timmars pass på ett kärnkraftverk..och jag började jobba i tisdags klockan 07:00- 19:00 och gick av 19:00 i fredags ( alltså igår)
så har inte riktigt haft orken att skriva..

juste glöm inte att ställa fram klockan :) natten mellan lördag och söndag..

Jaa, vad händer just nu då.. kom nyss hem från tommys mamma.. har vart där idag och påsk/ vår grejat! hur mysigt som helst.. medans tommy och magnus bytte däck och fälgar på tommys bil så åkte jag och suss och plockade påskris óch pyntade med.. hon är så påhittig tommys mamma.. och jätte fint blev det med.

senare kom sinika ( tommys mammas syster) hennes barn wiliam och hans kompis julia dit. åt grillat och satt och mös.. kollade lite på robinson men tyckte inte det var något att ha faktiskt om jag ska vara ärlig..

  vad tycker ni?
ja efter att ha vart där och efter den goda maten så åkte vi hem.,. är grymt trött och det är J**ligt  gött att vara ledig..är ledig tills Onsdag 19:00 då nattskiftet drar igång igen..och det blir nattjobb 4 dagar fram..
kul att börja jobba 1 april ( känns som ett skämt ) haha.. men tror att det kommer bli en del skämt av gubbarna på jobbet på onsdag :P

Nej, usch va ja är trött nu.. nu blir det tvmys för hela slanten..

hoppas ni har det bra :)







Kommentarer
Postat av: sandra sis

Heeej syster yster! äntligen hade du skrivit lite nytt =) e kul att läsa vad du grejjar med. duktig du e som grejjar ditt jobb.. slitigt med långa dagar och natt pass men det fixar ju du galant =))

hoppas du mår bra å så med! kramar sis

2009-03-31 @ 13:53:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0