Dagens Horoskop 13/2

Läs ditt dagliga horoskop här!  
 
Väduren 20. mars - 19. april
Hur vore det med en städdag? Det, du dagligen blir stressad av, är ofta de småsaker, du kunde hinna göra på en effektiv helg.
Vågen 23. september - 22. oktober
Du gör inte bara dig själv, men också dina närmaste en tjänst genom att fokusera på din familj och hemmet den här helgen.
 
 
 
     
 
Oxen 20. april - 20. maj
Du kan behöva lite tid att tänka dig för ordentligt i förbindelse med ett stort beslut - kanske något, som rör ditt jobb.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Det kan vara uppdukat för fest i kväll, och även om du kanske inte känner dig på topp, kommer du snabbt komma i festhumör.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Låt bli med att vara avvisande på förhand. Du är det knappast medvetet, men det kan de personer, som möter dig, ju inte veta.
Skytten 22. november - 20. december
Du kan - utan att vilja det - komma att såra en annan människa, för att du hellre vill vara vänlig än spela med öppna kort.
 
 
 
 
 
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Du kan ha svårt att hitta det stora självförtroendet, men det finns ju ingen anledning till, att du skulle känna dig osäker.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Om du är lite retlig i dag, skall du göra, vad du kan, för att inte hamna i en situation, där du sätter ditt temperament på prov.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du kan tendera att lägga stor vikt på andras små fel - kan det möjligen skyllas på, att det tar bort fokus från dina egna?
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Det kan visa sig att bli en lördag, som är full av överraskningar - men märk väl att det blir överraskningar av det goda slaget.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Avslappning: Om du har haft en lång och hård vecka, är det bästa sättet, du kan slappna av på, kanske att bara vara dig själv.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
En god vän kan be dig om en tjänst. Även om du hellre vill bruka tiden på något annat, bör du överväga att säga ja.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0