Torsdag / chill dag igen :)

Detta är efterlyst med Hasse Aro!
Vi efterlyser ellans kamerabatteriladdare den sågs senast i skoftebyn innan flytten till stan och nu är den spårlösförsvunnen! ( den är svart) ;)
Om du sett ellans batteriladdare ring vårat journummer för stöldgods 08-7020090..

Hej hej ja fan ibland önskar man att man kan ringa upp till saker man tappar bort som typ mobilen... men fan...ellan är slarvig har iaf letat igenom hela högen på golvet men hitta den inte! men däremot hitta jag mina coca cola - flippflopp :) hihi dem ska ja glida runt me på stranden i sommar :) coolt :)

Idag har ja inte vart i skolan.. mådde inte så bra när jag vaknade... så jag låg kvar..sen kom mamma hem på lunchen vid halv 12 och fick syn på att ja inte va i skolan så hon "gumma" mig lite innan hon gick..typ gumman då stackars ellan :) buhuhu...

sen ringde erika mig hon hade inte heller vart i skolan idag så båda lät nyvakna och jävliga i telefonen :) hehe
efter det så sattte jag mig vid datorn en stund och kolla runt lite.. sen ringer stina mig !! kom nu alla väntar på dig.. vi skulle hämta alla saker vi beställt på sexpartyt för en vecka sen..sen åkte jag och stina och erika och köpte pizza och åkte hem till stina och kollade på film... jädrar vilket skitväder de va när jag skulle gå hem sen!!:O det snöa utta bara helvete och blåste! jag frös och på 4 min promenad väg hem till mig fick ja 7 snöflingor i ögat!!!:O folk måste ju tro att jag var hög eller nått som inte såg på nått utav ögonen och gick å fräste som en katt helt själv.

laga även pasta för en stund sen göttans me goda kryddor på :) sen har ja kommit på att kasta spagetti på väggen för att se om den är klar är inget för mig! jag förstår mig faktiskt inte på det. den fastnar ju även om den inte är klar.. hmm nicke försökte förklara för mig förrut men kom inte ihåg va han sa nått med att byta vatten massa gånger.. nej det har vi inte tid med när ellan är skithungrig nej nej då ska de gå fort o lätt :)

imon blir det chill bea hämtar mig innan vi ska till skolan så slipper ja gå ( eller menar ta bussen) men det lät mkt bättre me att gå... hon e snäll :) hon e ju inte å sälen längre.. ( har hon inte vart öht) men hon hade ju ledighet så varför gå i skolan då :P hehe.. ah men imon kommer hon tillbaka iaf.. kisset och hultan tror iaf ja inte kommer imon som skulle dra på lipz i deta väder men men...

ska åka skridskor imon ! om det är bra väder och så... det har ja inte gjort sen förr förra året det e kul :) erika? bjuder du på en sån krock som du o lucas gjorde sist? jädrar vilken smäll det blev... erika och lucas va med och spela hokey eller nått så skulle dem båda efter pucken.. och det roligaste var att båda trodde att den ena skulle stanna ( gick i en välldans fart) men icke sa nicke ;) höhö det gjorde ingen så kambooooom! ingen fattar nått erika blödde rejält från munnen iaf :( stackarn men fan va roligt det såg ut haha..

har inte gjort så mkt mer idag.. va nere på meddo förrut en stund sen upp hit igen.. har även lovat mamma att diska.. puuh så ja ska göra det snart...för övrigt tycker ja om att bo i stan här trivs jag :)

ha de bra så länge.. HAJ!

Onsdag / mammas försalta ris!

Hej hej idag har det vart en ganska chill dag..
Det regnade och blåste när ja slog upp ögonen så jag stängde dem igen.. fy fan vem vill gå ut i sådant väder ne sol sol sol strålande sol vill jag vakna till... längtar tills det är sommar.
1. slippa jacka och bara glida runt i tröja.
2. äta glass vid bryggan ( kan man nu med men man lär ju få urinvägsinfektion)
3. solbrillor
4. sola och bada
5 snyggare skor ( utan dumma sockor som bara kurvar sig och  åker ner helatiden
6 cykla mer! känna viden i håret o bara dra!

åå finns så mycket jag längtar efter.
resa och köpa nya kläder och skor.. jävla pudret som vart slut sen jul på kicks... vinna 50 miljoner på triss!

och saker man inte tycker om som..
comviqtanten ( du har 0 kr och 49 öre kvar på ditt kontatkort) aarrghh tig kvinna!
sockor som korvar sig.
alla jävla prov och läxor som kommer nu på en gång (lärarna vet visst inte vad planering är.)
att första trappsteget är helt platt i min trappuppgång snubblar VARJE gång.

idag har jag iallafall börjat att packa upp lådor. ja började försitigt med en låda och ställde sakerna i hyllan men efter ett tag välte ja ut alla grejer som låg i lådorna på golvet! det va inte lite prylar ( de va nästan värre än Rusta!) förlåt erika och hultan som jobbar där o ni läser dehär..
aah iaf det va så mycket prylar att man kunde simma i det eller göra en sak-ängel istället för snöängel.. ganska ballt ändå... ja mamma knackar på dörren
-ellan går det  bra där inne?
jag: (motar dörren så hon inte ska ser hela katastrofen på golvet) SKITBRA

Sen var det dags för käk kyckling åå fan va gött det är nog de bästa ja vet i mat väg oo förlåt förlåt ELMACO ELMACO OOHO ELMACO! aa gick ut titt som tätt för att kolla om de var färdigt.. sen åt vi ( det som gick att äta)
jag - mamma va fan har du gjort me riset?
mamma- vadå tar en tugga.. mmm salt sa hon ..
jag - nej mamma inte gott smakar typ saltdeg som man lekte med på dagis ( ja jag åt den, gjorde inte ni det?);)
-mamma ja men det är så mörkt här inne i köket så ja såg väll inte hur mkt jag la i..
jag- tips tänd en lampa..

aah iaf åt kyckling iaf..

sen var det meningen att ja skulle möta bea hultan och cicci för vi skulle sola.. men dem hade mycket för sig.. hultan fick sin som hon kallar pärla idag ( sin bil) så dem körde runt i den.
sluta iaf med att ja knalla runt sj på JC och gina för att se om ja kunde köpa något för presentkorten ja fick i julas.. men ack vill ha ett par lee jeans inne på JC men vill ha med mig smakråd..

går vidare till gina där han kommer in.. han ni vet som går i häöga klackskor och tajta läderbyxor så man ser pungkulorna på honom (ischh) han brukar även ha en röd dunnjacka på vintern och keps.. och även idag läppstift.. han kommer iaf in på gina och kolla på tjej kläder när kassörskan fick syn på honom så blev hon så rädd att hon stängde 5 min innan.. ( ni skulle sett ansiktsuttrycket ) HAHA

sen mötte jag mor på matmor haha det lät bra..:) vi handlade lite och sendan påvåg ut från oden så står dem här läderbrallan och snackar med två engels-männ han sa nått i stil med( fast på eng då ) "vad tycker ni om sverige nu då?" med sin perversa röst.. jag kan säga såhär har ALDRIG sett två personer kubba så förrut det nästan rök om dem HAHA.. 

sen påväg hem så fick ja pengar av mamma till att gå att sola :) så det gjorde jag :) mysigt men fan heller att jag blev brun nej nej röd sen går det över.. kul kul.. har bara vart brun en gång tror ja ( grebbestad 06 me steph) fast fick ju stå ut 2 dar som kräfta för det.. haha verkligen kräfta.. o tjejer ni som såg mig i bulgarien det va inget mot va ja va i grebbestad haha :P

jaja men nog tjatat här... kanske inte blir någon fest då på lördag.. då blir de fan olearys tycker jag :)
jaja ha de bra o go natt på er .. HAJ!

Tisdag.

Hej hej! nu sitter jag här igen och bloggar.. varför gör jag det... vet inte ens om någon läser det ääh WTH :P skriver ändå.

Vaknade sisådär runt halv 10.. (började 20 över 10) shiiiit! ja hinner inte! sen kunde ja lugnt luta mig tillbaka jo ja hinner.. det tog mig 3 min att gå till buss torget :) e lat så ja tar bussen därifrån tills mitt busskort löper ut..( haha kanske om ja orkar gå eller cykla:P..

jaja iväg till toget iaf så fick ja syn på tvillingarna ååh dem e så söta... ( dem där två gummorna som alltid har en apotekspåse i handen ) hehe dem brukar iaf knalla runt på stan :)

sätter mig på bussen för att läsa metro aarrrgghh! de va gårdagens (illansproblem) men ändå fick bli musik ist :) erika ringer mig ungefär 3 min över 10 och säger att hon fof är i vbg... Då är det rejser som gäller sa ja då... hon kom springande vid media kvart över och vi gick och hade lektion..

sen åkte vi in till stan ja thea och erika.. och åt panini på stålverket ååååh kyckling sweet cilli :) mumma..
hade ingen religion så vi gick och kolla runt lite.. sen fick erika beskedet! HON HAR FÅTT JOBB I NORGE:D
gud va roligt gumman ja är så glad för din skull.. min jänta de :P hehe inte för att hon kan så mycket norska då men hon ska tydligen stå på en bensinmack eller nått.. jaja grattis till dig iaf...:)

sen hade man världens tråkigaste lektion! foto där man satt helt sj för kisset och bea är i sälen NOT men dem skulle dit och sen blev de inte så och dem tog den lediga tiden iaf tills fredag tror ja de va... hmm a

efter de drog ja o stina erika till stan stålverket igen och mötte hultan och kisset och bea.. där satt vi allihopa och ringde runt och kollade vilka som kommer på våran fest på lördag den 2 feb. sen lotta vi ut vem som skulle stå på lokalen med eftersom ingen ville.. de blev ja och bea.. ååh min vanliga otur sa ja och fick skylla mig själv..

sen knalla vi runt på stan ett tag sen gick jag hem... åt mat med mamma och myste kolla på film och pratade :)

har inte hänt så mycket idag så detta blir ett tråkigt inlägg men men..

förresten nicke? vart är du det är nu vi ska sitta och snacka sönder på msn...

funderar på att sova snart..ska upp tidigt imon.. börjar kvart över åtta.. suck! foto igen.. de enda som e bra me att kissi o bea är "lediga" är att ja får deras studiotid på torsdag :) fett najs :)
men nu ska ja inte tjata mer jo vänta ELMACO ELMACO OOHOO ELMACO där kom den ;) seee yaaaa HAJ!

Måndag / Näl

Hej allihopa! Då välkomnar vi ellan till våran grupp.
ALLA: HEEEJ ELLAN!
Ellan va vill du dela med dig med oss idag? kanske hur din dag varit?
jag: hej hej.. aa visst..

Idag vaknade jag halv 2! är fortfarande inte van att ha flyttat än så det blir en överaskning varje gång ja vaknar " vart fan e jag! " men ja vänjer mig nog snart..

ja iaf bor i en ganska stor 2 a men mycket möbler som står ivägen överallt :P
ja går upp ur sängen fastnar ja med foten i sladden till min golvlampa och drar ner den..booom! damn!! jaja ja går vidare.. snubblar över min tröskel och slår sidan i byrån som står bra och synligt.. vidare in i köket snubblar öven där över tröskeln och fräser och efter en stund fattar ja att om jag kanske lyfter på fötterna när ja går så kanske ja skulle kunna undvika dessa händelser..smaart ellan 10 poäng till dig! ja sorgligt nog så slog ja även tån i dörren som ja skulle öppna sedan  fy fan!

jaha ellan.. men innan vi alla går så ska ni får en lapp där det står eran diagnos av dagens samtal.
här ellan

__________________________
-                                                           -
-            KLANTARSEL!                     -
-                                                           -
__________________________




Har förövrigt varit på näl idag ultraljud.. fan va obehagligt! jävla kräm på magen va tvungen att ta av mig ALLT på över kroppen ja ba ok.. hon ba aa så går ja så kommer dr något ( minns inte vad hon sa) ja oh no.. shit ja ligger där med helt naken över kropp så kommer en tjock gubbig docktor in.. ha ba hej jsträckte fram handen och ja ville ju inte släppa och blotta mig så ja nicka i sa shaaah! han skaka på huvudet och satte sig ner och
sa: ömm du kanske vill ha en handduk? ( tomat) JAAA! de skulle ju va bra sa ja.. ja fick själv så på "tvn" hur det såg ut.. ganska ball ändå.. mina frågor löd ungefär såhär " men usch va är det där för äckligt" det är levern "men gud det är?"  han verka gött uttråkad när ja inte kunde ligga still för de kittlades:P dessutom va ja lite flum efter som ja inte käkat nått hade bara gått rätt upp ur sängen och dratt iväg. mannen lukta curry så ja kunde inte sluta tänka på kyckling när ja låg där och det gjorde att min mage kurrade rejser!

sen vart det klart inget av det som de kollade på var konstigt.. så ja får komma på återbesök nångång om två veckor MÅTTE JA BLI BRA NU! ååh

pappsen som snällt vänta på mig i väntrummet bjöd mig på donken ELL MACOO OOHHO ELMACOO (där kom de igen men klaga inte) han e snäll tycker jag..sen har ja vart hemma kollat på simpson och packat upp kläder

åt nyss upp en skål me nudlar ( proppmätt) men ja får skylla mig själv som inte kan behärska mig MAT är livet :P haha

har även hört att vi inte har någon mediekunskap imon så ja börjar klockan 10 :) fett najs :)

gäääsp! ne nu ska ja inte trötta ut er längre men det är iofs erat eget fel om ni ödslar tid på att läsa mina blogginlägg! mohaha sug på den!

kolla även på beck i helgen fan den grannen skulle man ha.. haha måste bara skriva ner va han sa haha..
-grannen.. jo man vet nu vem som sköt palme
- beck.. va?
- ja, det står ju på hans gravsten SKÖTS-AV-KYRK-RÅDET.

hahha detta får avsluta måndagens blogg inlägg.. ha de bra haj!

Söndag Kväll // Nu är jag stadsbo igen.


                                                       
image1Vill ut och resa igen!! Grekland / rhodos 07 :D

Hej hej. nu sitter jag här i våran nya lägenhet. fan jobbigt att vara utan internet..lånar ett trådlöst  3 nu..inge blogg förrutom i skolan då.. och nu, fast vet ju inte hur länge ja får låna det.

japp så nu är flytten klar.. och ja kan ju säga de att det är inte skoj att flytta upp alla miljontals prylar till en vindsvåing! pust stånk och stön! jag kan heller inte förklara hur ont jag har i vaden just nu och överallt i hela kroppen.. nae de va ingen lätt flytt men hade ju hjälp tommy och mina två bröder jag och mamma..

OCH förresten TJEJER om ni nu läser detta... ni får kalla mig barsk hur mkt ni vill nu vet ja iaf att de ligger i släkten så det är inte mitt fel! mohaha in your face!  alla va rejält barska under flytten och trapporna gjorde inte saker bättre.. men efter 2 öl var efter flytten blev alla snälla igen.. så tjejer ge mig öl :D mohehe

jaa nu bor man i stan så.. skit bra tycker jag nära till allt... spec thai maten ( kommer bli stammis ) dem som äger resturangen bor i samma trappuppgång som vi :) den lille pojken som kutar runt där hälsa oss välkomna när vi flytta in :) sött tycker jag den ungen är det pli på må ja säga..så ja mmm ja mm thai mat nu åå mumms kan ju gå ner och se om dem e vakna de kanske kan göra speciall beställning till mig.. NAA drömmar :D haha viisst e dem härliga.. hmh..

ne de senaste två veckorna har vart jobbiga som man kan läst i min blogg.. men nu kan de inte bli värre...
har lämnat huset.. mamma och ja inte bara ja.. till en skit fin lägenhet.. jag har ett jättefint rum... och fått en dubbelsäng! inga regler och tappande tår och vara rädd.. jag kan öppna fönster kolla till höger och se bryggan.. kan gå 3 min så e ja inne i Oden huset.. cykla til skolan skita i buss och vara låst till tider.. börjar kämpa mer nu i skolan och ta igen de ja missat.. ska till näl imon och gjöra tester och se vad det är för fel... mamma mår bra pappa mår bra.. syrran är i thailand och göttar sig.. mina bröder mår bra... och jag mår faktiskt bra :)

känns lite tufft att inte ha ikopplad tv på rumet klarar inte av att somna utan tv... men de löser sig det med..är förövrigt pank med.. men det kommer nog inte som en nyhet.. ja och spara går inte ihop.. bara ta lite blir en vacker dag oj SLUT.

Ja allt men flytten är ju inte över har fof massa saker att packa upp massa lådor överallt och påsar med kläder i BTW önska ja hade tillräkligt me pengar till att bara slänga iväg alla kläder ja har och köpa en ny garderob åååh önsketänkande!

Jaa.. nu till morgondagen.. ska till Näl och göra ett ultraljud.. och se iafll dem kan få reda på vad det är i magen som är konstigt NEEEJ är inte gravid... och om dem nu inte heller får reda på vad det är så får ja boka en ny tid och svälja ner en kamera nog med att ja går media nu ska ja har kamera i magen oxå hhmm knepigt folk... japp men så ligger det till iaf.. så det betyder ingen skola imon heller :O jaaa vet :D härligt kan va hemma och pyssla lite har mycket som ska packas upp tänkte börja me kläder och sånt .. så dee e najs..


JUSTE JAG va den som tog den! kladdkakeformen:D den packa jag ner först av allt :D fan va kladdkaka de ska bli till denna lägenheten mumms! mohahah :D

nu ska ja sluta skriva..

och om du nu menar mig och mina konstiga blickar kanske du borde snacka med mig ist kanske? känner bara på mig att du menar mig steph. sry om de inte va mig du mena


HAJ! eller go natt elle va ni nu vill ja ska säga.. nee slutar med ELL MACOOO EL MACOO OHHOHH ELMACOO! :D <3






Äntligen !

hej hej har inte kunnat blogga på två dar fick nämligen packa ner datorn.. v'äntar även på nån kabel så ja ska kunna ¨få internet igen..
iaf nu är flytten över.. ja skriver mer när ja kan.. HEJ

Två Nätter Kvar!

Hej hej igår va sista natten som vi sov med dem andra i huset SKÖNT! fy fan för honom som försökte knäcka oss sista kvällen.. har inte ord för hur mycket jag hatar denna människa som sårar mamma.

idag så försov jag mig en anning.. FAN en cola till cicci och jag som är fattig! jaja man får stå sitt kast om man inte kommer upp i tid haha. ja skulle ju bara blunda lite mellan 20 i 7 och när ja tittade igen var klockan 07:33 fan och min buss går 07:27! jaja det fick bli 8 bussen och var framme 25 över 8..

nu sitter jag här iaf som vanligt och har inte mycket att göra mer än att planera studiobilder eller dem 13 bilderna vi fårr i uppgift. hhm ja ja vet inte.. blev bara jävligt glad nyss när ja hittade 15 spän löst i väskan ( det är fan mkt pengar nu när man är fattig) hehe japp det blir väll varsinn cola till mig och cicci för de i caffeterian sen..

jaa vad händer mer idag.. jo har foto fram till 11:20 sen har vi lunch och efter det multimedia (ÄNTLIGEN!) har saknat den lektionen det är nog den bästa lektionen jag vet ... efter det så har vi håltimma sen har ja och cicci dubbel lektion i vegetarisk kost.. undra hur den lektionen är.. vet iaf att ja inte slutar förrens vid 5 typ.. sen bär det hem fort som fan.. prata me mamma och packa ner lite mer grejer.. göra i ordning mig.. säga hej och hej då till tommy och mamma.. och sen bär det av till stan och till stina för sexpartyt.. Tjejkväll gud va mysigt och det har nog inte vart en enda gång som alla har vart samlade allihopa alla 7 härligt... sitta och mysa lite och dricka och kolla på roliga leksaker.. sen blir det utgång! härligt! tror itne ja blir ute så länge men ja ska me iaf.. sen hoppas ja på att tommy hämtar mig.. annars får ja gå... det är min dag det.

Dagens funderare.. fan va ja hatar vattenflaskor man får ju inte under dem under kranen så man kan fylla på.! hörde att nån tatt patent på att ha påfyllnings grejen på sidan av flaskan ist så det bli enklare.. Men ja har fan inte sett någon sådan!

Jag ser iaf fram emot att bli stadsbo igen detta kommer blr så jävla bra!

dagens längtan.. Ge mig sommar och najs väder fan va ja längtar efter sommaren.. slippa jacka och bara mys pysa! ååh curry namn namn.
jag vill ha jobb.. söker för fulla puckar..

japp ne nu ska ja dra till cafeterian HAJ!


idag är det onsdag en dag mindre till frihet

God morgon! Titta vem som inte försovit sig nån dag denna veckan! det e ja faktiskt lite stolt över om ja får sägat själv.. men men har ju som sagt inte vart i plugget på ett tag men ändå bra tycker jag.
Nu sitter jag här på fotolektionen.. satt här igår med och började skriva blogg men lärarn var på mig och tittade vad jag gjorde ofta ( jag sa att ja färga löv och grejer i photoshop) då gick han igen och kom tillbaka.. haha kanska man märkte på msn logga in ut in ut :P men men... så det blev iaf inget blogg inlägg igår.. var helt jävla slut igår när ja kom hem från skolan.. inte nog med att inte kunna käka nått ( så spänt e d just nu) så börja ja må dåligt igen. hamna i sängen och somnade strax innan 8 och sov tills jag skulle upp till skolan idag.. skönt ändå..

jag förstår inte en grej varför allt ska gå så jävla fort.. man vet ju att han vill ha ut oss ur huset så fort som möjligt men vi kan ändå inte flytta förrens på lördag. ingen mår ju bättre av att ligga i ett rum med bara en säng och en data i rummet.. det blir så kallt och deppat då.. och dessuton skulle ja kuna montera ner hyllorna själv vi ska ju ändå sova där nårra nätter till.. okej okej börja packa i lådor och det har ja gjort MEN GE FAN I MINA GREJER. ååh ja blir så trött.. ne fy fan va skönt de ska bli att bo bara med mamma..detta är vi värda.. lugn och ro och inga jävla regler som man måste tippa på tå för. skönt är ordet för det.

klart man tänker att det funnits bra stunder där med det ska man inte glömma bort.. men detta avslut fy fan..

japp ne va ska man göra nu då.. min fotolärare e inte här idag utan vi har ulrika som har skadat knä så hon kan inte springa runt så fort så ja hinner allt stänga ner innan hon kommer haltandes till mig CHILL! :)

cicci tar sovmorgon idag märkte ja hon svara inte på mitt morgon sms.. sedan kom bea iaf :) de va bra ..

har håltimma sen göttans.. undra om man ska dra sig till stan då eller vad man nu ska hitta på.. gött att sluta 3 idag med.. så kan ja dra runt på stan lite innan ja drar hem till Helvetet igen och packa fler lådor..

jag har en önskan. låt nu detta gå fort låt det bli lördag fort ja står framförallt inte ut me att han behandlar mamma som han gör och ja mår inte heller bra av detta..

jag har en fråga. varför är vissa högerhänta och andra vänsterhänta? hmm

ja ne nu ska ja inte skriva mer tror ja... får väll sitta här och snurra på stolen tills klockan slår SLUT :P
 nu frågar bea massa saker så ska sluta skriva haj!

Måndag fucking måndag!

hejsan. idag har ja vart i skolan puuust! känns som om ja bara blundade i natt har inte sovit nått med andra ord. har tänkt lite som vanligt..

men fan idag vart ja en heldag i skolan som ja inte vart på sen jag vet inte när..men måndagar e sköna ändå..
en lektion på morgonen och sen håltimma till halv 3.. och sen en lektion till 4. idag gick håltimman till att vara till hjälp i studion där bea och jag klädde in kissi i tidningspapper sen hjälpte jag henne att bestämma poser som hon skulle ha . det var riktigt najs faktiskt gött att vara tillbaka igen.

men samtidigt jobbigt. för alla ser till fördel att man ska flytta vilket är sant men ändå är det jobbigt att packa ner och flytta från det man har kallat hem de senaste 7 åren. men jag och mamma ska börja nya liv på lördag allt ska bli så bra så!

har nyss vart nere och hjälpt mamma att packa ner glas i lådor. känns ganska jobbigt att anders är så vresig och skäller på mamma så fort dem måste prata om något. men det kanske är ett sätt att hantera denna situation. vad vet jag. jag har inte heller vart någon ängel precis och det kanske är mitt sätt att hantera detta på. men men.. har packat 3 lådor idag och mer ska de bli innan kvällen är slut.. har dratt i mig en kopp kaffe som jag vanligtvis inte dricker för ja tycker det smakar peck men ändå är jävla sleten och trött.
så om ja ska ta tag i att packa ner alla mina kära  bar-speglar i tidningspapper och lägga i lådor så är det mindre att packa sedan.

förlåt om jag inte är mig sj just nu är jävligt splittrad och kan ha humörsvängningar så det skriker om det men ta det inte personligt.

japp men thaaaaaa bar-speglar here i come!
bye bye now

Söndag.

ppppsstt!! imon ska jag till skolan. fick ett mail av min lärare som sa att vi har sovmorgon varje måndag til kvart i 10.de va göttans.. det är så en skolvecka ska börja.. har även tvingat in i min hjärna att ja ska dra till gymmet imon.. vi får väll se hur det blir med det.

stadsbo snart på lördag sker flytten.. jobbigt me massa kartonger och så men detta blir nog bra.
jag vet inte ens själv hur stället ser ut som vi ska flytta till allt ja vet är att det är en stor 2 a som mamma ska dela av vardagsrummet på så hon kan sova där och att ja får det andra rummet ( som var ganska stort) det är en typ vidsvåning och det låter najs mysigt med snetak:)
och mitt i stan..

japp men så är det..
för överigt så är jag jävligt pank vilket är inte bra alls det är så jävla långt kvar tills 30 när studiobidraget kommeerr.
men men

nu ska ja ner och prata med mamma.. hej på re!

Lördag

hej hej... nu är det bestämmt ja och mamma flyttar till helgen.. så ska man bli stadsbo då!
vet inte riktigt hur ja känner mig.. på ett sätt bra och på ett annat inte..
mjapp men nu ska ja inte skriva mer har inget att skriva.. ha de bra hej

fredag morgon.

hej hej här sitter jag.. har inte sovit en blund i natt.. har vart vaken sedan halv 4 i torsdags eftermiddag.. kan inte koppla av.. tänker för mycket på att som händer. nu är det iaf klart att jag bott med en psykopat i 7 år som inte kan vara mer falsk än någon annan människa.. det är allvarligt något fel på min morsas kille. men´nu e de iaf skillsmässa som gäller.. och jag och mamma får ta vårat pick o pack o dra oss till stan.. mamma har redan skrivit upp sig på väntelista till en ny lägenhet.. ne fy fan.. sen är man fof sjukskriven och tråkig.. håller på och deppa sönder här.. önskar bara läkarna får reda på vad som är fel på mig..men men dem asen gör inget annat än och sitter på deras feta arslen och gör... INGENTING!... mjapp

var hos syrran igår iaf ja och pappa.. vi åt kinamat ovanligt ( gillar mer thai men de va mysigt) sen fick ja kollat in sandras nya lägenhet as fräschhhhhhh :P ja vill oxå... sen har ja legat sen 1 i sängen och grubblat lite och nu sitter jag här..


buhu ja vill ha stekt potatis :P ska nog göra det snart bara ja o julan hemma idag... haj på er

onsdag.

Hej hej idag har jag vart på vårdcentralen. dem ringde mig igår för att kolla till mig, vilket ja tycker är gulligt av dem. Jag fick svar på varför dem ringde hela tiden och kolla hur det var med mig oxå. de va ett test som inte var okej. Sänkan - det testet som de tar i fingret när dem sticker en för att se om man har någon infektion i kroppen.. ... man ska ha 5 - 8 normalt och jag hade haft 55 senast förra veckan. puuh! men men varför visste dem inte.. men de sa även att de visade sig att de hade gått ner vad testerna visade idag..

förövrigt har ja ont i halsen och är lagom goer ( orkeslööös och pömsig) får se vad som händer imon om jag klarar av plugget. ska iaf ta en rejält snack me jurek ( min mentor) har knappt vart i skolan de 2 ½ senaste månaderna.

Hemma hemma hemma? hemma? nej inget hem. inte för tillfället känns det som.. vet inte hur det går denna gången.. orkar inte trippa på tå längre och vara rädd för när nästa utskällning sker utan anledning.. ne fy fan.. stackars mamma.. det är inte lätt

ursch va ja e tragisk nu men inget är bra just nu.

tisdag

hej hej.. idag är ingen bra dag. vaknade med att spy och har legat i sängen hela dagen.:/
har iaf fått en ny tid hos läkarn imon IGEn så då får man tjata av sig lite med  tanterna på vårdcentralen, har lärt mig två namn där iaf majbritt och eva-britt. ska bli kul o se vad dem har och säga hehe.. mjamja
har även fått min remiss till NÄL den 28 januari ultra ljud hoppas de ger svar på vvf de vart så dåligt med mig helatiden..
mjamja vill bara säga att ja betett mig dumt mot dig nnnnn jo de har ja.. och ja tänker allt på dig.
mjapp hoppas man att de ska slutas bråka här hemma oc¨kså så är allt


Lördag.

Hallå hallå lördag idag.. vaknade ungefär för en halv timma sen. inte bra detta, jag som skulle försöka vända tillbaka på dygnet.. jaja men de blåser ute och ja har inte kunnat sova + att man hade världens skallebank men men.

så vad händer idag då.. ska snart hoppa in i duschen och sen ska ja städa upp lite ( det ser ut som fan själv på mitt rum just nu ) sen ska ja hoppa på bussen in till stan och möta sandra senare ikväll blir det iaf utgång najsigt värre:))

bra att syrran ska ut idag med så vi kunde dela taxi hehe :)

japp ne nu ska ja inte slösa mer tid här- ha de gött :)

Fredag.

Idag ringde inte min klocka så ja kom därför inte upp till skolan.. så nej ja va inte på lipz och var bakfull idag om de va någon mer än cicci som trodde det. ja.. jag har slingat håret blondare.. så behöver nån en ficklampa så ställer jag upp ( ungefär) jävligt blondt blev det iaf.

förövrigt ganska smådeppad vet inte riktigt vad jag ska göra..

Torsdag...

Hej hej.. idag är det torsdag.. fan va ja har sovit i natt! ja somnade 5 på eftermiddan vakna 6 åt mat och gick och la mig igen klockan halv 7 och sedan vaknade jag inte förrens halv 7 på morgonen idag.. vakna inte en enda gång då kan man snacka om trött..jag ska skulle färga håret och allt nee uscha det får nog bli idag iställer.. Vet inte hur många jag har frågat om vilken färg det ska bli blondare ? eller mörkbrun? mja mja när man har vart blond hela livet kanske man vill testa på något nytt men hm vet inte riktigt har fått höra hur svårt det är att få tillbaka sin riktiga hårfärg sen och hur fort man får utväxt kul att ha en blond rand i hövvet.

japp nu sitter jag här iaf på fotot som vanligt. har inget att göra tråkigt som fan. glömde kamrean idag igen oxå att man aldrig ska kunna komma ihåg en sån grej men det bästa är att han inte märkt nått än så den får jag lämna in nästa vecka iofs kommer han se då att den e sent inlämnad men men så kan de bli ibland.

ja vad händer senare idag. vet ja inte riktigt slutar 4 idag funderar på att dra till stan och kolla om dem har fått in mitt puder och sen när jag kommer hem kolla om mamma har lust att bleka slingor på mig. sen får man se.
kanske spionera lite ;) haha ne ja vet inte

japp japp ha de gött haj

hej hej hemskt mycket hej!

hallå hallå har vart på mitt 5 besök på vårdcentralen och dem sitter fortfarande och rullar tummarna och kliar sig i huvudet och vet inte någonting. nu skiter jag i detta.. ja får väll leva med detta illamående. graviditet är iaf uteslutet göttans efter 5 test. idag började skolan ja va inte där.. hade feber och hara dragit på mig en ny förkyldning, jag har nog världens sämsta imunförsvar! men men imon ska ja gå dit iaf detta funkar inte..

har nyss vart ute och gått med mor min vi höll på och slå ihjäl oss! det är skithalt ute! man går som en liten tant med småsteg och fråmmåtböjd rygg. haha det måste se roligt ut.

ska börja på ny kula nu och skärpa till mig.. förlåt mig och speciellt till en viss person som jag verkligen har bettet mig dåligt mot. jag ska gottgöra det jag lovar.


jag ska ta tag i min träning nu. nu jävlar ska det hända något! ja ska träna upp mitt immunförsvar och blir ja sjuk mer detta halvåret skjuter jag mig själv! haj :D

jag har köpt jättegott kaffe med choklad bitar i mumms :) hihi.. ha de gött hej

det är konstigt att man kan vara så barnslig ändå kortfattad och och helt blåst! hej

I wish I could turn back time..

Nä nu får fan detta vara över någongång! ja kan inte låta folk trampa på mig för småsaker längre. vill jag inte så vill jag inte det kan ju inte vara så jävla svårt att acceptera det. men man hade det mycket bättre förr om man ändå kunde vrida tillbaka tiden jag hade gjort det lätt! ingen tvekan om det. känns som om ingenting jag gör blir bra.
jag fattar inte varför just jag? känner mig så jävla långt bort från verkligheten och när man försöker vara glad så blir det alltid överdrivet. jag är så dålig på att fejka jag förstår inte vad det är för tankar jag tänker.
j a g  k ä n n e r  i n t e  i g e n  m i g  s j ä l v  l  ä n g r e !

alla skitdagar över

så ÄNTLIGEN jul nyår och den shiten är över!

RSS 2.0