Onsdag / gött med sovmorgon

Hej hej.. idag tog jag mig en go sovmorgon! ja gick upp vid 9 gött gött..just nu sitter jag i skolan och gör ingenting som vanligt.. alla är ju ledia idag förrutom vi 3 or på media..de suger ganska hårt..

mötte iaf hultan och tog samma buss som henne till skolan..

nu har ja betalat in resten av resan till kroatien..men kan fof inte fatta varför jag drömmer mardrömmar om denna resa:( den som ska bli så underbar.

Jag är arg på Tv 3! fy fan!ärligt talat hur kan man göra så!
jag låg och kollade på nån serie tror de va scrubs eller nått så blir det reklam paous..då kommer den där överglada reklamen " vi har så kul med toofifee!! " sen efter den reklam snutten blir hela tvn svart! och rätt var det var så stog the ring bruden där! med håret framför ögonen och utsträckta armar! och går mot tvn! så får man se hennes vidriga ansikte, sen var det tydligen reklam för nån energidryck! va fan! ärligt talat ja kunde ju inte blunda efter jag sett na! ( och ja gillar att sova med tvn på, sätter på timern så den stängs av när ja somnat) men fan kunde man somna då? nej ja såg henne öveerallt när ja blunda! fyy fan tv3! släng er i väggen!

ne nu ska vi snart dra och fika ( tror ja iaf, tyckte ja hörde nått om de där borta :P )

idag blir det även frillesås för min del :) träffa tommy såklart :)

såå hat gött HAJ!

Tisdag / Tråååkigt!

Hej hej.. har inte skrivit på ett tag.. har inte haft mycket att skriva bara..så att..
fan skolan e snart slut..jag vill inte sluta, jag vill bara inte vara där.. eller typ ibland går det ju bra att vara där.. ne usch blandade kännslor..

sitter iaf här och väntar på att göra min omtenta i Foto A.. men jurek har förstört allt.. tyvärr.. men så är det.. jag tyckte det var roligt när jag började här nu är det pest. sitter iaf och försöker små plugga lite..tog god sovmorgon idag..

gick upp vid 9 ringde erika som låg och sov..sen kom hultan till mig.. vi gick in på fidos hon hade fått för sig att hon skulle ha en kanin eller nått.. eller var det sköldpadda? hmm ja va hon nu ska me den till..

hur som helst sen mötte vi bea och cicci johanna och sofia och erika vi gick och fikade på strandgatan ( satans va många och det blev :P haha)!

jaa vad händer och fötter.. har typ praktik... men ingen har nått att göra.. grymt dålig koll av lärarna.. eller det kanske bara är så för mig, vad vet jag..

nae nu ska ja plugga lite mer..! HAJ!

Måndag / första dagen på praktiken.

Hej hej idag är det den första dagen på praktiken.. dagen började klockan 10..möte sen efter det gällde det att plocka ut alla foton man ska ha med på utställningen vecka 19.

fy fan det är strålande väder ute och hur varmt som helst.. men ack! vi är fångade i en mörk datasal till klockan 4.

ja denna praktik..grymt tråkigt.. har ju inget att göra känns bara som tiden står still.. sen ska vi skriva på ett papper va vi gjort varje minut vi vart i skolan. (ex. gick på toa 4 min) helt sjukt.. sen bara en halvtimma lunch! då hinner man ju bara beställa maten på sibylla sen är det tillbaka till skolan! NEj detta håller inte!

ne fan va ja e trött...ushcua.. funderar på att ta mig friheten att ta rast.. jappp jag gört! ut i solen! :D
HAJ!

Söndag / najs väder!

hej hej.. har inte bloggat på ett tag, har varit ute ist för att sitta vid datorn..så gött i fredags.. på me vårjackan och brillorna och ut i solen till resecentrum..tåg till gbg där tommy hämtade mig :)

sen har ja vart i frillesås hela helgen.. har vart super mysigt!

ska snart ta tåget hem till thn igen.. :( usch vill vara mer ledig ju..

snart kroatien och ja fyller snart med:P

Puss så länge!


Fredag/ sista dan i skolan!

Japp nu är det bara praktiken kvar..

blev klar med min hemsida idag :D fast de va massa error och skit men det löste sig :)

har även dansar linedance idag på idrotten.. va as kul :D fast fittan anita ljuger om mina betyg.. JAG SKA HEMSÖKA DIG! nej men är grymt besviken på na iaf..

börjar 10 på måndag..usch..

ne nu ska ja passa ett tåg.. haJ!

Torsdag/ Den e min nu!

Japp, äntligen! NU HAR JAG ÄNTLIGEN EN BALBILJETT!!! nu kan jag andas ut riktigt.. härligt:)

Idag har ja vart slö hela dagen + att jag saknat tommy som fan. va i skolan 5 över 8 i morse och hade foto. jag blev klar med 4 bilder :) nån av dem kanske kommer hänga på utställningen på folketshus :) tihi.

sen har jag haft multimedia och fixat med min sida för förhoppningsvis blir klar imon, om jag har tur.
sen hade jag och becca vegetarisk kost.. klatigare människor i köket får man ju leta efter.. haha det svätter gräddfil och vitlök överallt.. och nötterna som vi skulle ha i såsen gick vi och smygåt helatiden:P de va gottis :D

sen hade mdeia "öppet hus" för de blivande mediaeleverna.. men ja hamna i fel klassrum haha satt i text salen och spela spel ist.. lärarna ville även få oss att ljuga! :O jaa för hade vi sagt sanningen hade nog inga elever velat gå media nästa :P " lärarna suger, dem har ingen planering för 5 öre" "media är skittråkigt" det enda som är roligt me media är att man kan en del photoshop och göra hemsidor, det är det enda.. alla får inte balbiljetter.. ja usch!

Imon sista dagen i skolan, sen blir det praktik. fast även den ska ja göra i skolan usch.. har en massa att fixa..de kommande 6 veckorna blir ingen lek.. allt är inte över än.. men jag kan iaf glädja mig med att ja fyller 19 om 21 dar.. om det nu är så skoj.

Imon linedance på idrotten :P det ser man fram emot! roligt värre..

idag är även bea cicci johanna och terre på takida.. får se om dem orkar upp imon.. vill höra allt i detalj!

ne nu ska ja krypa ner under täcket och mysa... grymt trött!!
TJO!

Onsdag / kort dag i skolan

Hej hej.. då vart det redan onsdag idag då, som skulle vart våran studiedag men nej!.. men det gör inget hade bara foto lektion sen gick jag..blev färdig med en bild idag :) jurre tyckte dene blev bra till och med :)

har nyss vart nere där ja ska fixa mitt hår och smink inför balen.. hon pratade precis som grazinia i andra avenyn.
sött ändå :)

ikväll kommer syster hit :( hon jag mamma och tommy ska äta fin mat och mysa :)

ha de gött puss ellan

Tisdag / massa prat om student!

HALLO!!!!!!! idag har ja en pirrig kännsla i magen, spec av allt snack om studenten.. vart vi ska ha frukost, som blev hos sara green.. vilken runda vi ska åka :) på studentdagen. ååhh hihihi jag och erika ska stå för sånghäftena :D goa galna låtar blir det :D

Usch, tände ni ljus igår vid 9? det gjorde jag och mamma iaf var sitt.. hur fan kan man bara få för sig att döda en 10 årig och sen gräva ner henne i skogen? ja förstår verkligen inte.. och vad får han.. livstraff? naah lite vård sen är det ju bra.. för det är ju fel i huvudet på honom så det är ju inte hans fel det han gjort.. åh ja för fan skärp er SVERIGE för fan!

samma sak som den som friades från rattfylla och körde av vägen.. han bortförklara sig med att han hade något fel på sin strupe så spriten han drack två dagar innan åkte ner av smällen när han körde av vägen.. och det går dem på dem jävlarna.. herregud.. det är ju så man blir gråhårig, ärligt talat ååh äh aa..

Idag var det iaf segt att gå upp.. fof rejält förkyld och hostar sönder hela nätterna.. usch.. mötte iaf bea och kisset vid huset och gick in och hade mediakunskap..sen vidare till svenskan där det var studentmöte och betygsnack.

jag kommer ut.. ja du ellinor du har ju vart lite efter..men kan fu förkalra för mig varför ja markerat lite på din inlämning?
jag; nae varför de..?
lärarn: har du kopierat?
jag : MEN VA! jag kopiee..ja men va fan.. ååh
han skratta iaf åt det så de va ju bra men ja usch.. ja e så lat.. men ett G i betyg blev det iaf.. hade ja ändrat den lilla biten ja kompiera så hade de vart solklart VG.. attans ... jag vill bli smart!

har nyss vart inne i studion med 27 pers till och tagigt klassfoto som vi ska ha på våran studetvagn :)

nu har ja foto.. funderar på att skriva lite i religion har mycket att göra där även i mediekunskap.. usch..

bäst att sätta igång.. HAJ

Måndag/ i skolan på min lediga dag.

Hej hej efter ha legat sjuk hela helgen och bara legat och snytit mig så är ja nu i skolan på min lediga dag. Jag är fortfarande skitförkyld och hostade som fan i morse :(

vilken lättnad, vissa saker vet man är fel och behöver inte göra dem för att veta att det är ett misstag. men nu vill ja gå vidare.

Jaa vad händer idag.. jag tog halv 11 bussen till skolan och mötte cicci och erika.. bea hade sin redovisning i natur ( usch, min är på fredag ) nu sitter jag och erika i datasalen och pluggar.. grymt mycket man har att göra innan denna veckan är slut.

Har även avvecklingsamtal me jurek polack fuck idag halv 4.. vilket jag inte ser fram emot.

nej nu ska ja plugga vidare och snyta mig :P HAJ!


Lördag / skit förkyld!

ATIOOO!!!!!! jag är skit förkyld och idag ska ja bara ligga i sängen och götta mig...host host ATIOO!!..

Fredag / Klantarsel!

elluh... ja idag så befann jag mig i skolan klockan 8 :15 redo för att ha multimedia. men nej! då är läraren sjuk.. så ja har ingen natur för den redovisningen har ja nästa fredag.. så ja hade inte någon lektion förrens halv två grymt DRYGt..

på idrotten sträckte ja armen.. klant e ja ..

orka skriva när man är förkyld HEJ DAA!

________________________________________________________________________________________

   [. Jag ser dina ögon varje gång jag stänger mina. ]

[ Vi dansar till takten av våra hjärtslag ]

Torsdag / tröttisdag

Hej hej.. ja vakna knappt av mitt mobilalarm i morse..fy fan va seg och trött jag var.

usch va ja har tröttnat på alla låtar på min mobil.. men ja min late har inte orkat byta.. sitter iaf nu här och lyssnar på Lonley day med system of a down och har inget liv typ..foto som vanligt trååååk! har nyss vart nere i caffeterian med erika hult cicci och stina och bea det blev kaffe och en banan  och mina egna mackor ja gjorde i morse Här är man snål MOhaha!

ja så nu har dem andra fått sina studentmössor med namn.. grymt surt att min kom först med inget allt.. grymt deppad pga det :( varför ska det alltid krångla, ja förstår inte :/ men om ja har stake nog så ska ja fråga tommys plast farmor om hon kan brodera..usch känns så jobbigt bara att inte allt kan flyta på..åh

även deppad över balbiljetten.. det känns inte roligt längre. man måste ju kämpa för att allt ska gå bra på studenten så ska de ju inte vara..det ska ju bara vara roligt.ååh

måste hinna nån vit klänning/ tunika att ha på mig på studentdan.. men helvete heller att ja ska stå och köa till en biljett för attt få vara på swania på studentdagskvällen NO NO NO Krogrunda blir det då..!

känner bara att det är så mycket som ska göras det är denna veckan och nästa kvar sen är det inga skoldagar mer utan praktik.. sen drar ja och erika till kroatien och kommer hem 3 dagar innan student...
känner bara att ja kör mitt rejs nu det som går går den som skiter sig skiter sig.. FINE! sen är skiten iaf över.

och med min vanliga otur så har ja avveckligsamtal med min mentor jurek polack fuck klockan halv 4 på mina lediga dag.. ååhå.. allt för att det ska vara jobbigt.. klagomuren hej hej! förlåt men det känns faktiskt ganska botten detta ändå.

sen så har ja bara foto till 20 över 11 sen vegetarisk kost klockan halv 3.. men ja och cicci ska gå och kolla om det går att hoppa den eller göra nått hemma ist.. men även om man slutar tidigt kan man inte lata sig för det NEJ NEJ.. utan då får man ta tag i allt som händer och sker i andra änmen.. typ naturkunskap.. usch ja spyr bara ja tänker på det.. den jävla rapporten om ontressanta saker.. ja skiter i regnskogarna i sydamerika i don´t give i daaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm om det .. usch men men det ska göras så..bäst att börja..

men när den är klar är det bara att knalla hem hinna diska som ja lova mamma göra igår innan hon kommer hem från jobbet..en sväng med damsugaren skulle inte skada heller kan jag ju säga.. damsugaren som ja även döpt till fiat kommer inte överänns den ska alltid jävlas med mig.. usch

TJIING!

Onsdag / klar med svenska redovisningen!

Heeeeeeeej... pust!!! nu är den klar.. svenskan fast det var ju bara jag och erika och lärarn... jag fattar inte vad som gör att man blir¨så nervös.. usch ja gillart inte iaf.. sen har jag en till nästa fredag..natur blähä.. jag försökte trycka i mähät som vi har till lärare att ja har skriftligt bevis att ja hatar det från läkarn..annars kunde han få de live :P haha hans val.. idiot...

fick nyss reda på att vi inte har någon multimedia imon så jag har foto klockan 8:15 till 11:20 sen har jag ingenting förrens vid halv 3.. dryyygt värre och den lektionen kommer jag säkerligen få gå på sj oxå..fan..usch..

SLUT PÅ KONTOT SLUT PÅ KONTOT!!!

vem fåår inte följa me in på SYSTEEEEMEEEET!!!
hunden katten glassen HUNDEN KATTEN GLASSEN!!

åh va ja har tråkigt.. men ja är iaf klar me svenskan och har kommit en bra bit på naturraporten som ska in imon vid 4.. usch vad mycket det är att göra nu ja har lust att bara gå och  lägga mig faktiskt..

är grymt förkyld oxå.. ont i halsen som satan och förkyld .. usch bonkande skalle bank har jag nu med..

ska snart dra mig hemmåt.. har eg slutat nu men se man på... ellan e kvar i skolan frivilligt i 45 min.. därför funderar ja på att bli mkig sj igen och att åka hem..

HAHA
TJIING

Tisdag / I morse var jag pigg :D

◊ Helluh!
Idag var jag pigg.. vaknade första gången av tommys förskräckliga väckarklocka..10 i 5!! usch.. jag somna om iaf.. och trodde ja skulle vakna till min lugna ringlåt på mobilen.. men NEJ! då har han ställt om den och ja får höra detta oväsen igen klockan 7! :P men ja tror det var ganska bra ändå... för då vaknar man verkligen.. ja lovar man hoppar upp! :P

Kom upp klockan 7 iaf.. på med morgonrocken ut i köket satte på en kopp kaffe och och åt flingor :) tog en cigg till kaffet och sen göra i ordning mig och iväg till bussen.. hann tillochmed till 5 i 8 bussen :)

mötte cicci och bea vid huset och hade mediakunskap.. fan va efter jag är där.. usch inget av favvoänmena direekt.. äh

sen åkte ja och erika in till resia och kollade hur det blev med rummet som vi ska ha när vi åker till kroatien.. vi fick ett dubbelrum automatiskt :) så de va lugna fesken.. men gött roligt när man ringer till ivana och säger att man inte kommer med.. hon börjar babbla en massa om att ja men vi får sova med er då i erat 4 det går ju.. sen sa ja men ja skoja vi kommer med.. då försätter hon men ni kan ju inte avboka BALHA BLAH!.. MEN IVANA VI KOM MED.. men ni får gå och förklara för dem riktigt!!! MEN FÖÖÖR FAAAN IVANA VI KOMMER MED.. Helt tyst i luren.. sen ba jävla tönt.. HAHA :D go hon..

men nu blir det av iaf.. och ja e gött taggad erika med..ooh längtar verkligen!!!:D

sitter här nu på fotolektioen..gött tråkigt som vanligt..men då kanske ja hinner göra klart svenskan som ja ska redovisa imon..
men nu orkar ja inte skriva mer. TJAAANG!!

Måndag / blaha blaha

♣ Elluh! :)
Jösses vilken lång natt! Jag kunde fan inte sova alls..host attacker och förkyld som fan i snoken! blääh på deee!
och tommy som satte väckarklockan på 04 :50 för att gå upp.. ja tror inte ja hann somna innan den ringde.. usch..så fort ja sväljer känns det som om ja sväljer smågrus.

Ja, idag gick jag upp 10 över 11. Tog en cigg ( usch fan måste sluta me detta trams!) åt en macka och multivitamin juice gick och satte på datorn..jaa har typ suttit här hela dan förrutom att ja kollat på tv och snackat i telefon..

ja vi fyra som skulle åka till kroatien har blivit 2.. men jag är sugen som fan på att åka ändå.. men nu blir det ju problem med sovplatser efter som vi hade ett 4a rum. Jag och erika ska iaf dit :) och bli solbrända inför studenten uderbart.. bada i havet :) hihi götttans:)

Ja.. nu för en gångs skull tänkte jag vara duktig.. och göra lite skolarbete.. efter som vi är lediga idag.. ingen natur.. förens 18 april för då ska ja redovisa naturen. och inget projekt för det gick ju åt helvete ändå.. och jurek kan ju glömma att ja ska sitta och skriva en rapport om hur oduglig jag är.. jag äter hellre jord! bokstvaligt!

NE NU SKA JA FAN JOBBA! fuck this nu kör ja TJINNG!

Söndag / slappis :)

hej sönd agar SLAPPISSSS YES SIR!!!..

vad har ja gjort idag.. hm inte mkt.. ätit frukost än så länge.. tommy har försökt få mig att kolla på alien.. någon mer meningsklös och kass film får man ju leta efter.. usch.. ja somna..

ringde bea nyss.. skulle kolla hur det gick på högskoleprovet i går... men hon kanske e bakis idag..höhö försöker senare iaf..

imon ingen skola´ledig.. nästa måndag men.. göttans :)

nu ska ja sluta..

TJIING!

Lördag / yes sir!

Hellu.. är i frillesåseeen :) jag och tommy har vart på kungsmässan och shoppat lite :) kläder och örhängen och hitta äntligen mitt normal stora svarta diadem.. japp där ser man :)

Nu ska ja städa tommysrum.. överaskning :) det ska bli super :D

fick även ett tips av tommy att man ska tuta på nån som går med skotkärra :) för då vill dem ju så klart heja tillbaka och vem kan köra en sån med en hand.. då tippar ju allt öveeer HAHHA.. testa de ni som har körkort.. tuta som fan och vinka :P haha elaakt :P :D

ne nu ska ja städa .. förresten ni som gillar skräckfilm på tv6 idag.. popcorn och njut 0 the ring och 1 an.. :)

TJAING!!

Fredag / Hemma.

Jag kanske talar till mig själv när jag säger att man borde stanna upp ibland och se, för man lär sig ingenting  på att blunda för sitt liv och bara springa runt och låtsas att man ler.


Torsdag / Ja, vad ska man säga

Precis.. vad ska man säga.. ehum.. gick upp halv 9 idag...grymt trött och illamående.. saknar dig redan..

Gårdagen var pyyys! underbart blev det :) jag handlade och laga mat det blev örtkyckling och ris och currysås namn :) och allt gick bra jag brände ingenting.. hade även fått lite tips ;) tände ljus köpte rosor la rosbland på bordet :) det blev jätte fint :) till efterrätt så fixa ja vaniljglass med varma hallon och kladdkaka det var med gottis :)
sen mys framför tvn.. ingen nyttig kväll men det var den bästa och mest underbaraste på länge. T du är underbar.. <3

somna iofs sent..dumma mig..mja mja..

känns fof jobbigt.. men ´ja..

ja knalla runt lite på marknaden igår oxå.. köpte grytlappar och en grythandske och spis lock till mamma även hennes favvo marknadsgodis.. det var hon värd.
träffade ivana igår med en stund vi satt och tjata en stund och åt mackor:P go prick hon :)

Men USCH! ska inte alla som vi gå på balen få gå? vad fan händer egentligen?
stog och köade och vi var även där en halvtimma innan dem öppna biljettstället..men det var ju "kö-system" kösystem my AAAAAAAAAAAASSSSSSSSS! nae ja ska fan stå där med knogjärn och basebollträ nästa gång för det är sista chansen.. 60 biljetter kvar och massa folk utan respekt... och ja LOVAR får ja ingen så dunkar ja ner nån och ta dens biljett.. detta är inte klokt!.. man hör att NU ÄR DET 75 biljetter kvar!! okej tänker man då.. sen efter ett tag NU ÄR DET 25.. och kön har inte rört sig frammåt:O! alla har alltså knött sig före.. "hej, jag är kompis med dig så jag ställer mig bredvid dig och skiter i dem som står i kö" JÄVLA PIIIIIP va arg jag blir..japp men som sagt man kan ju inte boka dem.. men en lärare kan komma och hämta ut 10 biljetter bara sådär till sina elever..fuck this! ja ska ha en egen bal hemma i mitt kök ta mig fan!

usch mycket argt..massa mycket argt..men tycker ändå lite synd om studentkomitén fan va skit dem fick..för att folk inte fattar att man ska ställa sig sist i kön.. äh .. jaja

vad händer nu då? sitter i skolan.. på fotolektionen.. ciici och bea är i studion och tar mellanformatsbilder.. sen kommer dem då ska vi ut och ta ett rök :) sen multimedia och sedan vegetarisk kost..

efteråt blir det nog bara till att vara hemma..ta de lungt och kanske fixa nått av allt ja har i skolan att göra.. mjapp

TJIANG

Onsdag / inget blir bra

Hej.. har sovit 1 och ½ timma i natt.. jag tänker för mycket.. tänker så mycket så jag inte kan slappna av och sova..jag hatar att tänka.. ja önskar bara man kunde trycka på en off knapp och bara pauosa allt.. ja man kan ju önska..

det känns som om ingenting spelar roll längre.. det är inte roligt att ta stundenten inte gå på balen inte åka på resa.. det känns som om ja inte förtjänar det.. det enda jag tycker spelar roll är du..den personen som har mest betydelse i mitt liv. Jag förstår inte att jag får vara den lycklige. lyckligt lottad är ja i allt depp iaf..
 gick upp 10 över 7 idag.. åt frukost.. woow.. flingor med röda bär i och multivitamin juice.

har precis vart på hemköp med bea erika och hult.. och dratt i mig en redbull.. men blev jag piggare? svar nej!
iaf... spec dag idag..2 ..

så vad händer mer idag.. ska iaf ner och köpa balbiljett 20 över 11.. tackla alla fejk blondiner och dra i deras hår! ja ska ta mig fan ha en biljett.. det tycker jag oxå är dåligt.. att inte alla kommer få biljett till balen..hmm bra där.. så dem höjer och höjer priset helatiden.. nu är den på 520 kr.. och sittningen på studentdan kostar 120.. jaa fy fan va pengar det kommer gå åt till studenten.. men men mamma och pappa betalar.. klänningen är klar iaf.. beställt tid med hår och smink.. har skor smycken och portmonä kvar.. sen denna resa till kroatien.. känns som om ja inte kommer klara av det.. 1 ½ dygn på en buss me massa människor... som säkert kommer sätta på en skit dålig låt på repeat.. känns som om ja redan kommer bli förbannad.. vissa kommer inte kuna sova och väsnas.. och andra kommer vilja sova och säger TYST DAA heltiden.. vad som än händer känner ja att jag kommer bli förbannad..

hur som helst.. har håltimma sen.. får se vad som händer då.. sen svenska och religion..

sen hem.. gör iordning för en riktig myskväll men tommy.. men det kan ja inte skriva här för han läser kanske ;) höhö.. laga mat ska ja iaf göra :)

jo ja måste bara berätta en sak som hände igår.. ja skulle beställa thaimat så står ja och väntar på att dem ska öppna.. för dem stänger vid 2 och öppnar halv 5 igen på tisdagar.. så ja står där och väntar på att de ska öppna.. så efter en stund kommer tanten med barnvagnen.. ( dem bor i min trappuppgång också höhö ) hon kan verkligen ingen svenska.. det tog henne en kvart att försöka förklara för mig att hennes son som gör maten håller på att flytta hemifrån .. Eftersom hon skämdes så skratta hon efter varje ord hon sa., vilket gjorde att det var ännu svårare att förstå vad hon sa.... o att de kommer ta en stund.. ja peka på de ja skulle ha och sa att ja skulle komma ner om 20 min..okej sa hon..
ja gick hem igen.. efter 10 min ringer det på dörren.. då är det ett av hennes barn som står där va kan han vara.. typ 9 år 8 kanske..lite söt thaipojke..:) han sa.. har du beställt.. ja ville bara säga att du behöver inte komma ner och hämta den sen för ja kommer upp med maten.. AWW så sött.. han sprang ner igen för alla 7 trappor vi har..efter tio min stog han utanför igen med min mat.. gav han dricks och ja kan säga så här ja har aldrig sett något sötare i hela mitt liv han ledde med alla tänder han hade i käften så sööt.. sen sa han du e sneeell.. för att han fick 25 spänn i dricks :P haha var bara tvungen att skriva... sött va:) ååh

jaja ha de så bra.. tjang

Tisdag / Sjuk

Har inte skrivit på ett tag...har haft mkt att tänka på...
Idag är jag hemma iaf..ont i halsen och orkeslös...
jag förstår inte.. man vet inte vad man har förrens man förlorat det..

jag lovar det har öppnat mina ögon..jag ska bevisa att du betyder allt för mig.. jag är förälskad i dig.. jag vill bara vara med dig..utan dig i mitt liv är allt svart..jag ska ge allt.. finns ingen annan för mig <3


ja fyy fan.. idag blir det en seg dag.. ja ska inte göra ett skit har jag bestämmt.. jo kanske drar och hyr en film sen som ja ska kolla på i min ensamhet...

Älskar dig på riktigt.

RSS 2.0