hoppla hej!

har vart sjuk nu i 3 dar sen ja va me cicci på backstage! fan..det va faktiskt kul att gå till skolan i morse fast cicci och bea försov sig vi va ganska dukiga och framkallade våran filmrullar idag :) sen hade vi svenska och cicci redovisa "kisset ska rädda världen" ja kom undan men börjar fan tvivla kommer nog sluta med att jag får IG i muntlig nationella uscha men men man får skylla sig själv. efter det sluta vi gööött:) sen hade ja handledarkurs me öbregstrafikskola drygt men nu jävlar ska jag ta tag i körkortet! fan va skoj :)

imorgon blir det oxå en slapp dag börjaar 3 slutar 5 för det är utbilldningsmässa så vi på media ska försöka övertala dem små pluttarna att gå media eller nått.. ta kort ska vi iaf göra på dem.. sen ska ja möta pappa och få lite pengar fan är helt snuspank. sen ska ja till öbergstrafik skola och avsluta handledarkursen och ytterligare sitta där och lyssa på den tråkiga läraren som bjuder på kola - har asont i magen åt för många förrut :/ inte bra detta..

jaja på fredag fyller natalie år och utgång på lördag me ivana och kanske ana..

yaya nu orkar jag inte skriva mer hat gött haJ!

Det går inte att bromsa sig i en uppförsbacke!

haj haj igår va en mysig dag. jag drog hem efeter fotot till cicci. vi kollade på sanning eller konsikvens och sedan på emil i löneberga cicci bakade kladdkaka :D:D då blev jag glad.

idag är jag trött har foto som vanligt på torsdagar..moud kom och kidnappa cicci för en stund sen 10 min sa hon att det skulle ta men hon har varit borta i en evighet nu, funderar på att ge mig ut och rädda henne na ger na 10 min till. e röksugen oxå har 3 kvar fan va misslyckad man är pank och sur och trött sjung med mig halleluja!ååh
idag ska jag till käftis - tandläkarn för dem som inte vet vad det är. 12 . 40 missar mulitimedian den enda lektionen som är riktigt rolig i skolan fan.. har missat där mycket nu inte bra de.. jaja ne men nu får hon snart komma tillbaka för ja e rök sugen!!! åååhhååå sjung me mig halleluja! väsingnad vare du välsingnad vare du !!!!!!!


Jag har pratat me satan men är bästis med Gud. HAJ!

Så kan det ju vara.

jag förstår mig inte på folk? är dem så desperata att dem ljuger? jag kallar det att sjukna till lägsta nivå. jävligt besviken.

hopp försov mig imorde orkade vrekligen inte ta mig upp ur sängen. var på två pass på sportlife igår fy fan va yoga är tråkigt! bara jag och bea i skolan idag dem andra e hemma och sover. jag kom nyss till skolan jurek glor lite snett på mig och  jag tror att ja får frånvaro även om ja sitter här. jag vågar inte säga till då kommer han grilla mig på ett spätt och sendan äta upp mig! ja e rädd....
ja idag blir det kanske gymmet igen me farsgubben + plugg har hälsopeddagogik test imon. sen har ja naturprov på fredag gött jävla jobbigt. kisset kanske sover hos mig idag så kan vi plugga och ha det mysigt :)

jaja nu får ja väll börja på det ja ska göra här.. har egentligen lust att bara dra hem och sjukanmäla mig ingen märker ju ändå att ja e här.. jag e osynlig :(

Jobbiga Tisdagar!

Idag är det den värsta skoldagen på hela veckan, finns ingen dag som går så segt som just denna. mediekunskap till en början och tråkigare lektion finns inte! sen snack om svenska muntliga till svenskan som man har världens ångest för. men men det är som det alltid har vart och jag gör som jag brukar göra JAG DRAR. sen fick vi tillbaka våra religionsprov IG suprise eller ne det var det inte.. tycker inte det är intresant med religion för 5 öre + att det är så jävla mycket att tänka på denna veckan.har hälsopeddagogiks läxförhör på torsdag och naturkunskapsprov på fredag... puh men en possitiv sak i det hela är att ja äntligen har mitt kort till sportlife så att ja och erika kan träna vi gjorde det igår vi boka upp oss på s-core det var najs! har lite ont i magen och ryggen iadg annars går det bra :) så har vi bokat upp oss på s-core och body balance idag efter varandra - vi ska bli duktiga.. men man får ju ta det lite försiktigt går fortfarande på pencilin så sakta i backarna! men lite kan man ju träna.. var verkligen på G igår efter passet känndes bra däcka dok tidigt i sängen sedan. ´

nu har ja fotolektion som vanligt när ja skriver blogg.utgång nästa helg då ska man ha sköj :D
haj så länge!

Idag ska jag och erika träna!

hallå hallå. idag har det vart en seg dag! var jobbigt att komma upp ur sängen i morse. men jag gjorde det! hann med bussen oxå trodde ja aldrig när ja låg i sängen till halv 8. till skolan ha hälsopeddagogik och få reda på vad vi ska ha till läxförhöret tills på torsdag. pust! sen ha naturkunskap ( JAG KLARA LÄXFÖRHÖRET PRECIS!) då blev jag glad. sen håltimma drog te stan me tjejerna och fika. jag och erika har bokat träningspass idag! vi ska göra s-core typ mage och ryggträning tror  jag, i en halvtimma! fy fan ja kommer aldrig klara det jag vill inte jag är nervös! faaaakt aaaap! mja mja nu går det inte att ändra sig då får man den ilske efter sig! haha ja de e erika det och det är inte skoj att vara oense med den filuren! jaja wish me luck! jag kommer dö HAJ!

yoga idag.

shosan sitter här på den tråkiga lektionen foto! fan ingenting funkar ! ingen bra dag idag, det känner jag på mig. jag fattar inte photoshop och det där foto som man ska laga har man fått gjort om 3 gånger och lärarn tröstar med att säga att man gjort något galet. ne fy fan ja spyr på denna lektionen! har så jävla mycket att göra studiobilder och mörkrumsarbete + att jag nor är den enda som itne fick godkänt i foto förra åter så den har jag ju kvar oxå. pust stånk och stön! jag orkar inte med skolan mer är så jävla skoltrött! vi slutar 20 över 11, sedan har vi multimedia BÄTTRE äntligen något man fattar och tycker är kul! håller på med en hemsida.. har vart lit trögt där med för jag har inte vetat vad ja skulle göra en sida om. men men det är kul tycker jag. sedan har vi hälsopedagogik - yoga idag. får se om det är något för mig tror inte ja kan slappna av för 5 öre- jag har inte tid med det. religionsprovet igår gick käpprätt åt helvete. han frågar bara frågor på det man inte kan typiskt och ignen fråga som är övrigt så man kan kunde få 2 poäng eller nått. nä usch!!! japp japp idag är inte någon bra dag bara.. nu ska ja sitta och slappa resten av tiden i 40 min är så jävla förbannad på allt som inte funkar!!!
haj!

hallå hallå

haj haj sitter här med den arga, heliga cicci på fotot. vi slutar snart..
hela lektionen idag har jag hjälpt till dem små knattarna i studion. cicci hr vart neger och jag har tittat på:P
sen var det ciccis tur och då bröt helvetet lös. hon visse inte hur hon skulle fota sina cdskivor som balnkt. hon tog fram de lilla vita tältet och satte igång ( och då var hon inte helig om man säger så!) juste efter gårdagens religionlektion blev jag och cicci heliga och må gud vare med oss allihopa! idag har vi religionprov var hemma hos johan jag och cicci och pluggade igår. andra gången ja träffar männskan och han hade koll på mina syskon inte visste jag att min bror var som han var.. jo lite men det lät värre än vad ja trodde.
ska avsluta detta nu för ja e skit hungrig!

" när uhndar jockar mot något så gör dem det för att visa att dem har makt :D "

hat bra haj!

Japp då var helgen slut.

hallå hallå. haha verkade som alla var ute i tordags. iaf i våran klass det var inte många som dök upp. haha två flickor kom i mjukisar och klackskor och senda visade de sig att vi skulle springa 100 meter så dem drog.. soft med bara en lektion flera sådanna fredagar TACK!?
i lördags har jag varit duktig hjälpt till att stapla ved! gick upp halv 8 på en LÖRDAG. så nu sitter jag här och har jävligt ont i hela kroppen fy fan.. men men det får gå över med tiden som allt annat. jag ska ju ändp börja träna me errelööööööve snart så vi får la mer träningsvärk att ta gå igenom. men kul ska det bli.. jajatillbaka till skolan imon då.. få höra vad alla flickor gjort i helga hinner aldrig svara när dem ringer och sen när man ringer upp så är det upptaget jaja.. så är det.. men ha de gött haj!

Orkar inte med fotolektionen!

hejsan hoppsan! här sitter jag och cicci på en dryg fotolektion i datasalen! kissi är sur för hennes bild har kommit bort så hon får göra om den. hon försökte fuska och ta lärarens bild men de gick inge vidare! idag ska jag vara langare! kisset ska shota spriiiiiiiiit! ska bli kul och se om nån av bea och cicci kommer till skolan imon. och om dem gör det hur sletna dem kommer vara. jag kommer må prima undra hur dem mår :D:D emmsan och erre ska på personalfest det blir nog lite rajtan där med skulle jag tro. jag kommer nog må bättre än dem med. jaja här sitter man iaf.. orkar inte göra någonting ligger fan efter med fotot så de skriker om det och när det inte kan bli värre så lägger lärarn till nya uppgifter som får en att känna sig helt värdelös. hur fan ska man hinna med allt! detta är plågeri!!! jag skulle egentligen oxå ut idag men fan vem är inte pank! jag är alltid det och det är bara den 4 idag.. kisset är inte bra på att spara hon heller hon skulle åka till siba igår och köpa en matta på rusta men kom hem med vegabondskor istället haha lite skojsigt. även jag har köpt nya skor som jag knappt kan gå i inte så cleveeer det heller. vi har fått instruktioner om hur internationella svenska grejer ska göras man ska alltså stå där uppe inför klassen om prata i hela 5 minuter!!! jag och kissi har överklagat så vi får se hur detta går.undra om flickorna kommer med på några vimmelbilde ikväll då haha så man har något att skratta åt imon..fan att man inte kan hålla i sina pengar då skulle jag oxå kunna hänga med ut är gött sugen på det.. men nej nej för min del blir det att vara hemma skriva klart novellen till svenskan som egentligen skulle vart inlämnad idag och glo på tv. faaaaaaaaaen..

så så kan det vara... men nu ska jag försöka vara lite duktig och arbeta lite iaf. är eg sugen på att dra ner till cafeterian och köpa en choklad boll och en cola...jobbiggggt..

men ha det så kul ikväll då tjejor.. haj!

RSS 2.0