Tisdag

Vart tog den söta lilla flickan vägen? vart tog den söta lilla flickan vägen? Ingen som vet... ingen som vet...

Fredag imon börjar man jobba då

hellu hellu! jag här sitter man ensam en fredagkväll.. boooorrriiing..väntar på att en film ja laddar ner ska bli klar..det går seeegt..... ja då blir det till att börja jobba imon igen då efter ledigheten.. tjäna lite pengaaar.. ja som inte lyckats vända på dygnet än sen nattskiftet.. så det kommer bli jobbigt att gu upp imon.. tur att man får skjuts och slipper ta bussen iaf :) undrar redan nu vad som ska bli dagens samtalsämne imon brukar alltid leda till seriösa samtal..nattskiftets förra samtal handla iaf om skräckfilmer och annat rooligt :) men sen blev skogränshunken lite rädd för att gå i den långa mörka korridoren :P haha funderar på att ta en promenad så jag blir lite tröttare så jag kan somna tidigare ..får se hur det blir med det.. ja nu e min film klar så ha de gött.. vem är denna mystiske man som ringer och ringer.. vadå byta aja.. HEJ!

Idag är det torsdag och två dar kvar innan man måste jobba igen

Helluuu.. blev inge G-kås idag buhu.. men det blir av imon iaf .. hihi och det ser jag fram emot.. ja vad har hänt idag då.. inte så mycket är sjukt trött och tror att ja börjar bli lite förkyld för det är inte normalt att sova så mycket som jag gör.. ne så vad har ja gjort då glott på tv och film.. suttit på msn.. vikt tvätt.. tatt en runda i mina nya höst stövlar och handlat.. äh jävla varberg måste varenda gata vara kullersten.. det gör ont i fötterna - dagen ilansproblem. just nu väntar jag bara på att tommy ska komma hem.. känner mig grymt ensam.. och saknar trollhättan och mina vänner..buhu.. måste åka dit snart innan jag avlider.. japp nej nu ska ja banne mig ta ett rök! HAJ

Onsdag Idag

Hej hej.. ja vad har hänt idag.. NJUTER verkligen av att vara ledig iaf..

har segat hela dan.. fast sen gick ja ut och shoppa lite :) det blev ett par svarta stövla, dock inte dem ja tänkt mig.. men dem blir allt bra ändå sen blev det en asgo stickad svart tröja.. skit god är den.. och skön att ha på sig  nu när det är så satans kallt inne.. det är typ bara 2 grader varmare inne än ute just nu.. måste fan prata med hyresvärden alltså!
sen köpte jag ett puder och gick hem :)

efter det var jag så glad att ja diskade - det såg verkligen förjävligt ut i köket alla bestick var använda och minst 25 glas och jag skojar inte när jag säger 25! plus massa annan disk så där stog jag i 1 och en halv timma :) sen har ja tvättat och håller fof på..

det är nått äckel som satt upp en porrbild i tvättstugan!!! eaak! den rev ja ner.. bara så du vet det pervo mohahahah!

jag har även bytt sänglakan och städat på golvet ! :D känner mig skit duktig! bra ellan bra!! tack tack :D haha

imon blir det nog en tripp till G kås :D shoppa runt lite .. det ligger ju inte så långt ifrån där ja bor nu.. med blir tar det 20 min högst!

har tänt massa värmeljus nu i hela lägenheten så det blir liiite varmare iaf... fiffigt!!! yeah!

ne nu ska ja ner i tvättstugan igen!

bye bye!♥

Tröttis

Hej hej! efter att ha jobbat 4 nätter i sträck är jag helt slut! så det ska bli skönt att få vila nu ett tag.. ja går på morgon skift på lördag morgon klockan sju till sju på kvällen i 4 dagar. men detta är skönt för detta är sista helgen vi jobbar.. har jobbat 4 helger i rad nu helg helatiden..så det är skit kul att få massa fylle samtal när man jobbar natt :P haha

så frammåt så är det bara vardagar vi jobbar förrutom sön dag nästa helg med men då är det natt.

ja måste dra ett riv imon det ser ut som fan här hemma..men det fixar jag för det är ja ju så bra på nu! sen ska ja tvätta massvis!!

sen har lönen kommit så jag ska skämma bort mig med att köpa höst stövlar :D hihihihihi!! ja vill ha svárta mocka stövlar ja tack!!!

sen finns det ju yp 1 miljard olika sko affärer här i varberg.. så det kommer ju ta ett tag att hitta dem rätta!!!;D

ja men nu ska ja vira in mig i en filt till för våra element strejkar eller s¨å är ja dum i huvudet - dem funkar inte iaf..

pussss

jaja detta blir säkert bra..

hej hej.. det blir till att jobba idag ändå..ska med bbussen 17:25 och är framme på jobbet 18:09 och börjar jobba klockan 19.00 till 07.00 på morgonen sen får man vänta på en buss i 2 timmar för att komma hem och sova.. och sen för att hålla på sådär  tills tisdag morgon.. men det är ju bra om det finns bussar som går med..

vette fan hur ja ska lösadetta.. det går nämligen ingen buss dit imon.. skit oxå..och tommy jobbar.. skittttttttt..


äh ja drar !


Sjukvården suger..eller ALLT suger

Hej hej här har vi positiva mig igen ( not)

jag verkar att ha fått tillbaka mitt illamående igen som jag hade i vintras ( i 4 mån) najs bra jobbat ellinor..
så jag har ju fått gå till ny vårdcentral ( eftersom jag flyttat till varberrg för er som inte vet)
men vad gör dem? dem sitter på sina feta arslen och gör inte ett piss..fy fan för sjukvård..

om inte dem kan hjälpa en när man mår dåligt vem ska då göra det?
jag ska ju göra en sån sär gastroskopi, vilket innebär att jag får svälja ner en kamera i magen så dem får titta vad fan det är för fel på mig. det är lika äckligt som de låter blääh.. så nu har ja gått och förberett mig i 4 dar på att göra denna då ska jag inte få göra den! milda makaroner! nej nej ja skulle göra massa tester innan så dem inte slösar på det lilla dem kan bidra till för att göra mig bra igen..så ja ska få pinas lite extra för det är ju så kul!! yey..idioter..
jaja men om två veckor ska ja iaf få göra skit grejen..

sen är det ju roligt att inte kunna jobba.. första jobbet och är redan sjukskriven.. är jag borta en dag till så får ja sparken ( fast min chef sa de ju på ett finare sätt då "ersättas" om ja inte kan fixa detta.. men han gillar ju inte mig nånstanns.. ja hälsar på honom nä ja ser han på jobbet - han hälsar inte tillbaka.. trevllig typ det där.. men det är väl sånna dem är när dem jobbar på ringhals i hela sitt liv.. så ja sitter här nu och funderar på vad ja ska aäga till denna trevliga person..för mitt nattskift börjar imon klockan 19 .00 ska ja ringa occh säga att han får räkna med att ja spyr efter ja ätit eller att ja svimmar nån gång ibland.. eller är det tack och hej för mig på ringhals redan?

pust.. hjälp! vet inte vad jag ska ta mig till...

japp positiva klubben antecknar.. det var allt för denna gången..hoppas ni hade roligt

ba bye!

RSS 2.0