Dagens Horoskop 11/2

Läs ditt dagliga horoskop här!  
 
Väduren 20. mars - 19. april
Dessvärre kan man inte alltid befatta sig med det, man allra helst vill - men man kan ändå försöka att göra det lite roligare.
Vågen 23. september - 22. oktober
Dagens förslag: Överraska din partner eller en annan närstående. Gör något impulsivt - något, du vet glädjer honom eller henne.
 
 
 
     
 
Oxen 20. april - 20. maj
Det kan dyka upp - eller plötsligt uppstå - en affärsmöjlighet, som du blir tvungen att lägga lite krut på att överväga.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Du vill gärna vara med i allt och delta i mest möjliga, men om du sprider ut dig för mycket, riskerar du att hinna för lite.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Tappa inte tron på, att det nyttar att göra något. Om du tror på idéen, eller om du verkligen vill förändra något, så gör det.
Skytten 22. november - 20. december
Om du är otillfreds med, hur saker och ting förlöper, är det kanske bättre att tala ut än att gå och sura för dig själv.
 
 
 
 
 
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Du kan behöva välja sida i en sak, där du är medveten om historien från båda perspektiven - men där din sympati är klar.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Ger du din familj den uppmärksamhet, den förtjänar? Tänker du på att visa, att du värdesätter din partner? Gör det i dag.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
I dag kommer du uppleva samarbetets konst, när det är som bäst: Ni kommer uppnå synergieffekter och ömsesidigt inspirera varandra.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Du kan bli irriterad på dig själv, för att du känner dig lite slö. Ta det lugnt! Alla har det på det sättet från tid till annan.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Det blir en lugn dag - bortsett från att det kan vara upplagt för en mindre meningsskiljaktighet, som dock försvinner igen.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Låt bli att känna dig servil eller mindre värd, bara för att de andra på ytan ser ut att vara bättre rustade än vad

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0