Dagens Horoskop 8/1

Läs ditt dagliga horoskop här!  
 
Väduren 20. mars - 19. april
Det finns några människor, som förtjänar, att du uppvisar en smula mer tolerans, än vad du brukar göra inför andra personer.
Vågen 23. september - 22. oktober
Det är viktigt, att du inte blundar inför bra förslag, bara för att de måhända kommer från personer, som du inte sympatiserar med.
 
 
 
     
 
Oxen 20. april - 20. maj
Det låter kanske konstikt, men det kan faktiskt ofta betala sig att vara givmild. Men det är kanske länge sedan, du har provat?
Skorpionen 23. oktober - 21. november
I dag gör du klokt i att rådfråga angående ett vanskligt ämne hos en god vän eller bekant, som är medveten om situationen.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Omgivningen: Du kan kanske uppleva, att en person i din omgivning ändrar attityd mot dig. Kanske är det bäst att ignorera det.
Skytten 22. november - 20. december
Försök att vara öppen för kritik, även om det självklart känns bättre att mottaga ros. Men kritiken kan användas konstruktivt!
 
 
 
 
 
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Press: Du kommer känna en press från några personer i din omvining. Det är viktigt, att du står fast och inte ger efter.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Tänk på, hur du uttrycker dig, och vilka ord du använder. Några personer i din omgivning kan vara (över)känsliga i dag.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du kan inte vara bäst på allt. Men du kan vara bra på mycket. Respektera andra, som kanske är bättre i vissa sammanhang ?


Vattumannen 20. januari - 18. februari
Var inte rädd för att säga din uppriktiga mening - förutsatt att du blir tillfrågad om den. I annat fall bör du vara tyst.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Köpmanskap och nätverk: Du kommer kunna få en god chans för att knyta en ny kontakt eller kanske skapa grunden för en god handel.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
I dag skall du verkligen gasa på! Det finns nämligen goda utsikter för, att andra lägger märke till din iver och energi.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0