Dagens Horoskop 30/1

Läs ditt dagliga horoskop här!  
 
Väduren 20. mars - 19. april
Du kan känna, att du har kört fast i förhållande till ditt jobb. Ge dig själv god tid till att tänka över, vad du skall göra.
Vågen 23. september - 22. oktober
Om du är ensamstående, kan en flirt, som du har arbetat på länge, se ut att snart löna sig. Det kräver dock fortfarande en insats.
 
 
 
     
 
Oxen 20. april - 20. maj
Det kan vara nödvändigt, att du ändrar några saker i förhållande till, hur du gör nu, och du kan behöva kvalificerad hjälp.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Förbered dig på att du skall erövra världen - och inget mindre! Just nu finns det få gränser för, vad du kan göra - om du vågar.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Det finns goda möjligheter för, att du snart kommer få inspiration till, hur du kan få ut mer av din ekonomiska situation.
Skytten 22. november - 20. december
Du kan känna ett överskott och en större beslutsamhet, som betyder, att du plötsligt börjar agera mera aktivt och självständigt.
 
 
 
 
 
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Kvällen kan bjuda på lite improviserad trevnad med några goda vänner. Du skulle ju själv kunna ta initiativet till det ...?
Stenbocken 21. december - 19. januari
Försök att lyssna mera, än du talar. Fråga andra mera, än du berättar om dig själv. De är grundreglerna för dagen.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du skall inte ge upp för lätt! Om du verkligen brinner för det och vill det, så måste du också fortsätta arbeta emot målet.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Det kommer säkert uppstå behov av, att du bidrar aktivt i ett visst sammanhang - även om du hellre vill hålla dig på avstånd.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Det kan ligga något i luften, som gör att du är i en speciell stämning. Du kan nog inte dölja det inför omgivningen så länge ?
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Du bör emellanåt tänka mera på, vilka konsekvenser de val, du fattar, har för andra. För det handlar ju inte bara om dig

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0