Dagens Horoskop 21/1

Läs ditt dagliga horoskop här!

Väduren 20. mars - 19. april
Du bör tänka över, hur du prioriterar din tid - och på vem. Kanske försummar du några av dem, som har mest behov av dig.
Vågen 23. september - 22. oktober
I dag skall du sörja för att hålla huvudet kallt, för det kan uppstå en situation, som kommer att kräva din fulla koncentration.





Oxen 20. april - 20. maj
Det är inte osannolikt, att det kan uppstå en potentiell konflikt i dag. Här gäller det att uppföra sig på ett kontrollerat sätt.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Sörj för att behålla fokus och för att arbeta koncentrerat mot det, som är ditt mål. Låt dig inte distraheras av småsaker.

Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Låt bli att ta ställning i en sak, där du inte besitter alla fakta. Det är sällan som verkligheten bara är svart eller vit.
Skytten 22. november - 20. december
Det finns goda utsikter för, att du i dag kommer bli positivt överraskad av en bekant eller kanske en arbetskollega.



Kräftan 21. juni - 21. juli
I ett samtal med en annan är det klokast att vänta och låta den andre spela ut. Hör först, vad han eller hon har att säga.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Ibland skall tvivel komma andra till godo. Lyssna på förnuftet, men också på dina känslor, som kanske inte är lika avvisande.

Lejonet 22. juli - 22. augusti
I dag är det klokare att spara än att förbruka. Håll dig borta från större ekonomiska utgifter - håll dig till det nödvändiga.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Om du själv går andra positivt till mötes och med öppet sinne, upptäcker du, att det också påverkar deras emottagande av dig.

Jungfrun 23. augusti - 22. september
Du kan känna, att du är inne i en trög period i ditt kärleksliv, men ta mod till dig; för saker kan ändra sig, förr än du anar!
Fiskarna 19. februari - 19. mars
I dag skall du sörja för att tänka på, när det är dags att tala, och när det är lämpligt att vara tyst. Tänk, innan du talar.










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0