Dagens Horoskop 13/1

Läs ditt dagliga horoskop här!  
 
Väduren 20. mars - 19. april
Dagen i dag bör du investera i att göra andra människor omkring dig glada. Det kommer också göra dig glad att hjälpa andra.
Vågen 23. september - 22. oktober
Utgångspunkten för att få är att själv ge. Ju mer du ger, desto större sannolikhet är det, att du får mottaga något själv.
 
 
 
     
 
Oxen 20. april - 20. maj
I en situation, där du annars känner att du tappat all motivation, kan du plötsligt uppleva att du hittar geisten på nytt.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Det blåser positiva vindar för närvarande, och de ser även ut att blåsa förbi din dörr. Tiden är mogen för en positiv förändring.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Det kan vara några saker som är på väg att hända, som i dag plötsligt tar ett ordentligt ryck fram. Kanske nästan på en gång.
Skytten 22. november - 20. december
Du kommer med all säkerhet glädjas mer åt de saker, du gör, om du involverar dig mera helhjärtat i dem. Det gör du visst inte nu.
 
 
 
 
 
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Se upp med att dömma en annan människa för snabbt. Vänta åtminstone, tills du har ett ordentligt grundlag att göra det på.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Din extroverta och tillmötesgående stil gör det lätt för dig att komma i kontakt med andra - och kanske stifta nya bekantskaper.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Gå ut genom dörren i dag med en känsla av självsäkerhet och framgång. Det kan du tillåta dig - och andra kommer kunna märka det.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Det är inte alltid, den bästa lösningen att kasta ut gammalt och därpå köpa nytt. Det kan betala sig att investera i det, man har.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
I dag kommer du uppleva att du får uppmärksamhet från ett håll, som normalt sett sällan visar intresse i andra än sig själv.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Det är sällan, ett problem bara försvinner av sig själv. Om du vill att det skall lösas, är du tvungen att konfrontera

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0