Söndag Kväll // Nu är jag stadsbo igen.


                                                       
image1Vill ut och resa igen!! Grekland / rhodos 07 :D

Hej hej. nu sitter jag här i våran nya lägenhet. fan jobbigt att vara utan internet..lånar ett trådlöst  3 nu..inge blogg förrutom i skolan då.. och nu, fast vet ju inte hur länge ja får låna det.

japp så nu är flytten klar.. och ja kan ju säga de att det är inte skoj att flytta upp alla miljontals prylar till en vindsvåing! pust stånk och stön! jag kan heller inte förklara hur ont jag har i vaden just nu och överallt i hela kroppen.. nae de va ingen lätt flytt men hade ju hjälp tommy och mina två bröder jag och mamma..

OCH förresten TJEJER om ni nu läser detta... ni får kalla mig barsk hur mkt ni vill nu vet ja iaf att de ligger i släkten så det är inte mitt fel! mohaha in your face!  alla va rejält barska under flytten och trapporna gjorde inte saker bättre.. men efter 2 öl var efter flytten blev alla snälla igen.. så tjejer ge mig öl :D mohehe

jaa nu bor man i stan så.. skit bra tycker jag nära till allt... spec thai maten ( kommer bli stammis ) dem som äger resturangen bor i samma trappuppgång som vi :) den lille pojken som kutar runt där hälsa oss välkomna när vi flytta in :) sött tycker jag den ungen är det pli på må ja säga..så ja mmm ja mm thai mat nu åå mumms kan ju gå ner och se om dem e vakna de kanske kan göra speciall beställning till mig.. NAA drömmar :D haha viisst e dem härliga.. hmh..

ne de senaste två veckorna har vart jobbiga som man kan läst i min blogg.. men nu kan de inte bli värre...
har lämnat huset.. mamma och ja inte bara ja.. till en skit fin lägenhet.. jag har ett jättefint rum... och fått en dubbelsäng! inga regler och tappande tår och vara rädd.. jag kan öppna fönster kolla till höger och se bryggan.. kan gå 3 min så e ja inne i Oden huset.. cykla til skolan skita i buss och vara låst till tider.. börjar kämpa mer nu i skolan och ta igen de ja missat.. ska till näl imon och gjöra tester och se vad det är för fel... mamma mår bra pappa mår bra.. syrran är i thailand och göttar sig.. mina bröder mår bra... och jag mår faktiskt bra :)

känns lite tufft att inte ha ikopplad tv på rumet klarar inte av att somna utan tv... men de löser sig det med..är förövrigt pank med.. men det kommer nog inte som en nyhet.. ja och spara går inte ihop.. bara ta lite blir en vacker dag oj SLUT.

Ja allt men flytten är ju inte över har fof massa saker att packa upp massa lådor överallt och påsar med kläder i BTW önska ja hade tillräkligt me pengar till att bara slänga iväg alla kläder ja har och köpa en ny garderob åååh önsketänkande!

Jaa.. nu till morgondagen.. ska till Näl och göra ett ultraljud.. och se iafll dem kan få reda på vad det är i magen som är konstigt NEEEJ är inte gravid... och om dem nu inte heller får reda på vad det är så får ja boka en ny tid och svälja ner en kamera nog med att ja går media nu ska ja har kamera i magen oxå hhmm knepigt folk... japp men så ligger det till iaf.. så det betyder ingen skola imon heller :O jaaa vet :D härligt kan va hemma och pyssla lite har mycket som ska packas upp tänkte börja me kläder och sånt .. så dee e najs..


JUSTE JAG va den som tog den! kladdkakeformen:D den packa jag ner först av allt :D fan va kladdkaka de ska bli till denna lägenheten mumms! mohahah :D

nu ska ja sluta skriva..

och om du nu menar mig och mina konstiga blickar kanske du borde snacka med mig ist kanske? känner bara på mig att du menar mig steph. sry om de inte va mig du mena


HAJ! eller go natt elle va ni nu vill ja ska säga.. nee slutar med ELL MACOOO EL MACOO OHHOHH ELMACOO! :D <3






Kommentarer
Postat av: NKL

Underbart att du har fått klart flytten och att du mår bättre. Hoppas CSI löser problemet med din mage också.
Glad för din skull, nyblivne stadsbo. ^^

2008-01-28 @ 01:15:15
URL: http://blog.nkl.nu
Postat av: bea bus

åhh va underbart det låter älskling!:) är såå nyfiken på hur det ser ut så tror jag snart kissar på mig:/ lova ya!

2008-01-30 @ 19:29:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0